Prinţesa Charlene de Monaco, spitalizată în Africa de Sud

  • Din luna mai, femeia suferă de o infecţie a urechii, nasului şi gâtului, iar problemele au revenit recent.
  • Vestea spitalizării a fost dată de Chantell Wittstock, cumnata prinţesei, starea pacientei fiind stabilă în acest moment.
  • Soţia lui Albert al II-lea va fi internată la spitalul Netcare Alberlito din Durban, pe coasta de est.
2350 afișări
Imaginea articolului Prinţesa Charlene de Monaco, spitalizată în Africa de Sud

Prinţesa Charlene de Monaco, în vremurile bune

Ultima călătorie în Africa de Sud a prinţului Albert al II-lea de Monaco şi a gemenilor Gabriella şi Jacques, în vârstă de şase ani, la sfârşitul lunii august 2021, pentru a-şi vedea soţia, respectiv mama din nou, după câteva luni de absenţă din cauza bolilor şi a operaţiilor, părea să fi deschis calea spre recuperare şi întoarcerea în Principat.

Starea sănătăţii prinţesei s-a înrăutăţit, ştirea fiind publicată de tabloidul german Bild. Soţia prinţului Albert suferă de o infecţie a urechii, nasului şi gâtului din mai 2021 şi, din acest motiv, nu a putut să părăsească Africa de Sud din momentul în care s-a îmbolnăvit.

În timpul recentei călătorii-flash cu copiii săi, prinţul Albert şi-a însoţit soţia la o consultaţia cu chirurgul care a operat-o pe 13 august 2021.
În realitate, separarea forţată a fost văzută de mass-media ca preludiul unui divorţ iminent al cuplului, care urma să fie făcut public în octombrie 2021 sau după întoarcerea lui Charlene din Africa de Sud.

Într-un interviu exclusiv pentru People, prinţul Albert declarase: „Ştiu că Charlene a spus că s-ar putea întoarce la sfârşitul lunii octombrie, dar asta a fost înainte de ultima rundă de consultaţii medicale şi sunt destul de sigur că putem reduce acel interval de timp. Condiţiile ei s-au îmbunătăţit mult de la ultima operaţie, este bine şi are bună dispoziţie, atât de multă încât mi-a spus în glumă că este gata să urce clandestin pe o navă, pentru a se întoarce în Europa”.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici