Prinţul Harry poate primi o parte din moştenirea prinţesei Diana

Prinţul Harry, al treilea în ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii, a împlinit, marţi, 25 de ani, fapt care îi permite să ceară o parte din cele şapte milioane de euro lăsate moştenire de mama sa, regretata prinţesă Diana.

239 afișări
Imaginea articolului Prinţul Harry poate primi o parte din moştenirea prinţesei Diana

Prinţul Harry poate primi o parte din moştenirea prinţesei Diana (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Prinţul Harry şi fratele său mai mare, prinţul William, au drepturi egale asupra acestei moşteniri de 7,3 milioane de euro, potrivit testamentului regretatei prinţese Diana, decedată în urma unui accident de automobil în 1997, la Paris.

Potrivit presei britanice, Harry nu va primi imediat această sumă, ci se va mulţumi cu dividendele generate de plasamentele financiare realizate din partea lui de moştenire. Cei doi fraţi vor putea să reclame acest capital după împlinirea vârstei de 30 de ani, potrivit unor clauze din testamentul prinţesei.

La cea de-a 25-a lui aniversare, Harry şi-a petrecut ziua făcând antrenamente militare, luând lecţii de pilotare a elicopterului la baza din Shropshire, din centrul Angliei, în cadrul formării sale ca pilot în armata terestră britanică, care se va încheia în 2011.

Fiul cel mic al prinţului Charles, moştenitorul tronului britanic, şi al regretatei prinţese Diana se antrenează în aceeaşi bază militară ca şi William, care urmează, la rândul său, un curs de formare ca pilot pentru misiunile de salvare aeriene.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici