Prinţul Harry s-a întâlnit, în secret, cu fosta lui prietenă

Prinţul Harry, al treilea în ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii, s-a întâlnit sâmbătă, în secret, cu Chelsy Davy, fosta lui prietenă, implorând-o pe aceasta să îi ofere o a doua şansă.

2 afișări
Imaginea articolului Prinţul Harry s-a întâlnit, în secret, cu fosta lui prietenă

Prinţul Harry s-a întâlnit, în secret, cu fosta lui prietenă

Prietenii săi au declarat că acesta şi-a cerut scuze pentru comportamentul său din ultima vreme şi i-a cerut lui Davy să ia în considerare posibilitatea salvării relaţiei lor, care a durat trei ani şi jumătate. Cuplul a petrecut două ore împreună în apartamentul unui prieten comun din Londra, informează sundaymirror.co.uk.

Davy, în vârstă de 22 de ani, l-a părăsit pe Prinţul Harry, după ce acesta nu a participat la ziua de naştere a acesteia, datorită Cupei Mondiale la Rugby, motivând că nu petrec destul timp împreună.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici