Prinţul Harry s-a mutat împreună cu iubita sa, la reşedinţa acesteia

Prinţul Harry s-a mutat împreună cu Chelsy Davy, în apartamentul în valoare de peste 1,7 milioane de euro pe care aceasta îl are la Londra, acesta fiind un semn clar al faptului că relaţia celor doi este din nou una solidă, informează Daily Mail.

67 afișări
Imaginea articolului Prinţul Harry s-a mutat împreună cu iubita sa, la reşedinţa acesteia

Prinţul Harry s-a mutat împreună cu iubita sa, la reşedinţa acesteia (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Prinţul Harry urmează în prezent un stagiu de formare ca pilot de elicopter al corpului de aviaţie al armatei britanice, aflându-se la o bază din Hampshire pe parcursul săptămânii. Cu toate acestea, apartamentul lui Chelsy este tot mai des utilizat de prinţ în weekend.

Recent, Chelsy i-a dat prinţului un set de chei de la apartamentul său, care are trei dormitoare, şi a permis şi prezenţa unui ofiţer care se ocupă de protecţia familiei regale.

Chelsy Davy, care are 24 de ani, a refuzat să lucreze pentru firma de avocatură Allen & Overy pentru a putea călători până în vară, aflându-se în prezent în vacanţă în Africa de Sud.

Ea şi Harry au petrecut Anul Nou împreună în Mauritius, împreună cu părinţii lui Chelsy, Charles şi Beverley, şi cu fratele acesteia, Sean, care este un mare admirator al prinţului.

Potrivit prietenilor, Harry a petrecut mai tot timpul liber pe care l-a avut în apartamentul lui Chelsy înainte ca aceasta să plece din Marea Britanie, de Crăciun.

"Harry stă la Chelsy în fiecare weekend, iar ofiţerii care îi asigură protecţia s-au mutat şi ei acolo", a declarat o sursă care cunoaşte situaţia. "Apartamentul are două dormitoare duble. Chelsy şi Harry împart dormitorul principal, în timp ce restul camerelor sunt întotdeauna pregătite, în caz că familia ei se decide să vină în vizită", a adăugat aceeaşi sursă.

"Cei doi fac petreceri la domiciliu pentru prietenii lor, iar Harry o ajută pe Chelsy să pregătească locul. El şi-a adus multe dintre lucruri în apartament şi spune că preferă mai curând acest loc decât Clarence House, care nu este ce te-ai aştepta de la un palat. De fapt, este destul de mic şi atunci când William şi Kate Middleton sunt acolo, locul devine destul de înghesuit", a mai spus respectiva sursă.

Harry, în vârstă de 25 de ani, şi William, care are 27 de ani, au propriile apartamente în reşedinţa londoneză a tatălui lor şi, în urmă cu doi ani, şi-au amenajat o mică sală de gimnastică în una dintre camerele libere. Cei doi fraţi organizează întâlniri şi petreceri şi dispun de propria bucătărie, însă spaţiul este destul de restrâns.

Părinţii lui Chelsy i-au cumpărat apartamentul, situat în Belgravia, atunci când fiica lor s-a decis să îşi stabilească reşedinţa la Londra. Ea a absolvit Universitatea din Leeds şi are diplomă în Drept.

În ianuarie 2009, Chelsy şi Harry s-au despărţit şi amândoi au început să se întâlnească cu alte persoane. Harry a avut o scurtă aventură cu prezentatoarea TV Caroline Flack, în timp ce Chelsy s-a întâlnit cu dezvoltatorul imobiliar Dan Philipson, un prieten al prinţului.

În vara anului trecut însă, cei doi au început din nou să se întâlnească, în secret, iar Chelsy a ajutat la organizarea zilei de naştere a prinţului, pe 25 septembrie. Cuplul a fost fotografiat la Londra în octombrie, după ce Prinţul Harry a absolvit prima etapă a cursului de formare ca pilot de elicopter. La momentul respectiv, un prieten al cuplului a declarat că "Chelsy şi Harry sunt foarte serioşi şi foarte îndrăgostiţi".

"Ea a început să poarte inelul cu topaz pe care Harry i l-a dat la un moment dat de ziua ei de naştere şi care este special pentru ea", a adăugat acelaşi prieten.

Deşi există zvonuri referitoare la existenţa unor planuri de logodnă, acestea sunt premature, au declarat apropiaţi ai lui Chelsy. "Nu este pregătită să se logodească deocamdată, Chelsy nu este genul acela de fată. Vrea să călătorească şi să se distreze. Cu toate acestea, ea şi Harry şi-au promis fidelitate unul altuia şi ambii au spus că vor să fie împreună", au spus aceleaşi surse.

Clarence House a refuzat să facă orice fel de comentarii pe tema schimbării reşedinţei de către prinţul Harry.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici