Prinţul Harry s-ar putea împăca cu fosta sa iubită, Chelsy Davy

Prinţul Harry al Marii Britanii şi Chelsy Davy sunt din nou în relaţii din ce în ce mai apropiate, alimentând speculaţiile potrivit cărora s-ar putea împăca pentru a patra oară, informează dailymail.co.uk.

578 afișări
Imaginea articolului Prinţul Harry s-ar putea împăca cu fosta sa iubită, Chelsy Davy

Prinţul Harry s-ar putea împăca cu fosta sa iubită, Chelsy Davy (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Cei doi s-au despărţit de trei ori în ultimii şapte ani, dar, la mai mult de un an de la ultima lor separare, cei doi se pare că se gândesc să îşi mai dea o şansă.

Potrivit tabloidelor britanice, Harry, în vârstă de 27 de ani, şi Chelsy, în vârstă de 26 de ani, au început să se întâlnească din ce în ce mai des în ultima lună, dar încearcă să fie discreţi.

O sursă apropiată cuplului spune că cei doi s-au întâlnit în casele prietenilor sau la petreceri. "Chelsy s-a văzut cu Harry în ultimele trei săptămâni, dar nu vrea să vorbească despre acest lucru. Pare genul de relaţie fără obligaţii. Adevărul este că sunt extrem de atraşi unul de celălalt şi nu au încetat niciodată să se iubească", a spus aceeaşi sursă.

"Amândoi vor să se întâlnească într-un mod cât mai discret şi insistă că nu s-au împăcat oficial", a spus acelaşi apropiat al cuplului.

Ultima despărţire a acestora a avut loc anul trecut, după nunta prinţului William cu Kate Middleton, când Chelsy şi-a dat seama că viaţa la palat nu este pentru ea.

Tânăra originară din Zimbabwe, care vrea să se angajeze definitiv la firma de avocatură Allen & Overy, s-a întâlnit de câteva ori cu dezvoltatorul imobiliar Taylor McWilliams, iar apoi cu comerciantul de artă Blaise Patrick. Se pare că aceste încercări de a avea o nouă relaţie au eşuat, deoarece tânăra a decis să se întoarcă la Harry.

Între timp, Harry a rupt relaţia sa cu cântăreaţa Mollie King, pe motiv că aceasta vorbea prea mult despre întâlnirile lor.

"Harry o place mult pe Chelsy. Este clar că ea nu se grăbeşte să se întoarcă la el, ceea ce îl face să o dorească şi mai mult", a spus un prieten al cuplului, adăugând: "În momentul de faţă, Chelsy este preocupată de cariera sa şi nu are timp pentru un iubit".

Pe de altă parte, reprezentanţii prinţului nu au comentat nimic pe această temă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici