Prinţul William, însoţit de Kate Middleton la aniversarea Camillei

Prinţul William va fi însoţit de Kate Middleton la petrecerea de aniversare a Camillei, soţia prinţului Charles, alimentând din nou speculaţiile făcute de presa britanică în ultima vreme potrivit cărora cei doi tineri, care s-au despărţit în aprilie, şi-au reluat relaţia, informează The Sun.

1 afișare
Imaginea articolului Prinţul William, însoţit de Kate Middleton la aniversarea Camillei

Prinţul William, însoţit de Kate Middleton la aniversarea Camillei

Petrecerea, organizată sâmbătă în cinstea Camillei, va fi primul eveniment regal din ultimele şapte luni la care vor lua parte împreună prinţul William şi Kate Middleton.

Surse apropiate celor doi spun că relaţia dintre Kate şi Wiliam "este şi mai puternică (în prezent n.r.)".

Aceleaşi surse spun că ducesa de Cornwall, care marţi a împlinit 60 de ani, este "încântată" de faptul că Middleton este pe lista de oaspeţi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici