Producţia filmului "The Lone Ranger", cu Johnny Depp, a fost întreruptă

Studiourile Disney au întrerupt producţia filmului "The Lone Ranger", remake-ul unui western clasic, în care Johnny Depp urma să joace rolul lui Tonto, partenerul călăreţului singuratic.

390 afișări
Imaginea articolului Producţia filmului "The Lone Ranger", cu Johnny Depp, a fost întreruptă

Johnny Depp (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Potrivit unor surse Hollywood Reporter, producţia a fost sistată din cauza unor neînţelegeri legate de buget dintre producătorul Jerry Bruckheimer şi echipă informează hollywoodreporter.com.

"The Lone Ranger" trebuia să fie filmat în toamnă şi lansat în decembrie 2012. Johnny Depp trebuia să joace rolul lui Tonto, iar rolul călăreţului singuratic urma să îi revină lui Armie Hammer, care a mai jucat în "Reţeaua de socializare/ The Social Network". Cel care trebuia să regizeze filmul, Gore Verbinski, a realizat primele trei filme din seria "Piraţii din Caraibe".

Depp a fost implicat în acest proiect încă din septembrie 2008, când a fost anunţat, în mod surprinzător, în distribuţie. A doua surpriză a fost faptul că Depp urma să joace rolul lui Tonto şi nu cel al călăreţului singuratic.

Johnny Depp a jucat în filme precum "Edward - Mâini de Foarfecă" (1990) şi "Don Juan de Marco" (1995). Mai recent, el a devenit foarte popular întruchipându-l pe Jack Sparrow din seria "Piraţii din Caraibe", partitură pentru care, după cum a mărturisit, s-a inspirat din personalitatea chitaristului Keith Richards de la Rolling Stones.

Deşi Depp a fost nominalizat de trei ori la premiile Oscar, acesta nu a reuşit până în prezent să obţină nicio distincţie din partea Academiei de film americane. Însă, el a reuşit să obţină un Glob de Aur pentru rolul unui frizer sadic din "Sweeney Todd - Bărbierul diabolic din Fleet Street", în 2008. De asemenea, la începutul lui iunie 2007, Johnny Depp a câştigat două premii MTV Movie, pentru cel mai bun rol de comedie ("Piraţii din Caraibe: La capătul lumii") şi cel mai bun personaj negativ ("Sweeney Todd - Bărbierul diabolic din Fleet Street"). În 2010, Depp a putut fi văzut în pelicula "Alice în Ţara Minunilor", în regia lui Tim Burton.

În acest an, actorul american a putut fi văzut în cel mai recent opus din franciza "Piraţii din Caraibe", intitulat "Piraţii din Caraibe: Pe ape şi mai tulburi", şi apare pe afişul filmului "The Rum Diary", ce are la bază romanul autobiografic scris de Hunter S. Thompson şi va avea premiera în Statele Unite pe 28 octombrie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici