ProFM a creat un radio online în memoria lui Michael Jackson

ProFM a lansat, miercuri, un radio online în memoria lui Michael Jackson, decedat în urmă cu şase zile, hiturile megastarului putând fi ascultate pe www.profm.ro, 24 de ore din 24, informează postul de radio.

263 afișări
Imaginea articolului ProFM a creat un radio online în memoria lui Michael Jackson

ProFM a creat un radio online în memoria lui Michael Jackson (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

ProFM, un radio care a crescut, la propriu, pe muzica lui Michael Jackson, a ţinut să îşi exprime admiraţia faţă de "Rege".

"Am considerat că cel mai bun mod de a-i oferi un omagiu lui Michael este să creăm un radio online pe profm.ro, unde se aude exclusiv muzica lui: ProFM Michael Jackson", a spus Bogdan Graur, Manager Proiect - ProFM Live Streams.

Începând de miercuri, fanii lui Michael Jackson pot asculta online, pe www.profm.ro, hiturile megastarului, 24 de ore din 24, fără să fie întrerupţi de reclame sau de DJ.

Cântăreţul american Michael Jackson a murit în urmă cu şase zile, la vârsta de 50 de ani, după ce a suferit un stop cardiac, lăsând în urmă o carieră fabuloasă, marcată, însă, şi de scandaluri şi dezvăluiri despre stilul său de viaţă excentric.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici