ProFM şi MTV creează o formaţie cu patru dintre cei mai buni artişti români - Trupa Trupelor

Postul de radio ProFM şi MTV lansează, în premieră în România, Trupa Trupelor, un proiect care va reuni cei mai apreciaţi patru artişti români ai momentului, informează un comunicat.

31 afișări
Imaginea articolului ProFM şi MTV creează o formaţie cu patru dintre cei mai buni artişti români - Trupa Trupelor

ProFM şi MTV creează o formaţie cu patru dintre cei mai buni artişti români - Trupa Trupelor

Special pentru ascultătorii săi, ProFM iniţiază, luni, pe site-ul www.profm.ro, cea mai mare provocare pentru cei care îşi doresc să-şi vadă patru dintre cântăreţii preferaţi împreună pe aceeaşi scenă, pentru prima dată.

Astfel, de luni, ascultătorii pot deveni cei mai importanţi impresari şi, cu un singur click, o pot combina pe Inna cu Puya sau cu orice alt artist din listă. Ideea este să aleagă dintre artiştii postaţi pe site patru favoriţi pentru Trupa Trupelor, iar în finală, cea mai votată combinaţie de patru va cânta o piesă împreună, realizată special de ProFM şi MTV pentru această ocazie.

Printre artiştii care intră în competiţia pentru Trupa Trupelor se numără Inna, Andreea Bălan, Elena Gheorghe, Alex, Connect-r, Puya, Claudia Pavel, Keo, Ella, Alexandra Ungureanu, Andra, Morris, Cătălin, Xonia şi Delia.

Ei vor fi invitaţii speciali în următoarea perioadă la ProFM The Hit Factory, cu DJ Greeg şi Marius Onuc.

Unul dintre norocoşii useri ai site-ului www.profm.ro care se vor înscrie şi vor intra în concurs poate câştiga, prin tragere la sorţi, o consolă Xbox.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici