Proiecţie specială cu filmul "Răzbunătorii/ The Avengers" pentru astronauţii de la bordul Staţiei Spaţiale Internaţionale

Filmul cu super-eroi "Răzbunătorii/ The Avengers", care domină box office-ul mondial de la lansarea lui pe marile ecrane, din urmă cu o lună, va fi prezentat astronauţilor de la bordul Staţiei Spaţiale Internaţionale (ISS), într-o proiecţie specială, au anunţat, joi, NASA şi studiourile Disney.

222 afișări
Imaginea articolului Proiecţie specială cu filmul "Răzbunătorii/ The Avengers" pentru astronauţii de la bordul Staţiei Spaţiale Internaţionale

Filmul "The Avengers" va avea o proiecţie specială la bordul Staţiei Spaţiale Internaţionale

Studiourile Disney şi agenţia spaţială americană au încheiat un acord care permite descărcarea filmului la bordul ISS şi organizarea unei "proiecţii speciale" pentru cei şase astronauţi de la bordul staţiei.

"Este genul de lucruri care ajută echipajul să rămână conectat la realitatea de pe Terra, iar acest fapt reprezintă un mare sprijin moral atunci când eşti departe de casă pentru o perioadă îndelungată", a declarat Dan Cook, directorul departamentului de consiliere psihologică de la Johnson Space Center din cadrul NASA.

Anumite scene din film, care aduce pe marele ecran super-eroi din volumele de benzi desenate - Captain America, Iron Man, Hulk, Thor, Black Widow şi Hawkeye -, au fost turnate în laboratoarele şi birourile pe care NASA le deţine în oraşul Sandusky din statul Ohio.

"Studioul Disney este onorat să prezinte filmul «The Avengers» celor care explorează Universul", a declarat Louis D'Esposito, copreşedinte al Marvel Studios, filială a grupului Disney.

Lungmetrajul "The Avengers", lansat pe marile ecrane la sfârşitul lunii aprilie, a generat încasări de peste 1,25 miliarde de dolari, din care 527 de milioane de dolari provin din cinematografele din America de Nord.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici