Provocarea vieţii pentru Serena Williams. Sportiva, chemată să lupte în ring la wrestling

Serena Williams (37 de ani) se bucură de o imagine foarte bună în Statele Unite ale Americii, iar ofertele pentru marea campioană din tenis nu întârzie să apară. Cum sportiva stă departe de tenis şi a dat senzaţia că va juca din ce în ce mai puţin începând cu 2019, Serena e chemată în wrestling.

1306 afișări
Imaginea articolului Provocarea vieţii pentru Serena Williams. Sportiva, chemată să lupte în ring la wrestling

Serena Williams, chemată să lupte în wrestling

Stephanie McMahon, fiica lui Vince McMahon, preşedintele celei mai importante federaţii de wrestling din lume, WWE, vede în Serena un potenţial imens pentru "sportul" care prinde, încă, foarte bine dincolo de Ocean. De aceea, Stephanie i-a lansat Serenei o invitaţie: "O vreau pe Serena! E minunată! Ar fi un adevărat spectacol cu apariţia ei. Trebuie să i se dea o şansă după ce va renunţa la tenis. Femeile în ring au început să prindă la public şi să facă audienţe mai bune. Lumea cântă, acesta este wrestlingul şi este pe val acum cu această mişcare prin care se dă femeilor şanse".

Totuşi, şansele ca şi Serena Williams să accepte o asemenea ofertă sunt destul de mici, în contextul în care marea campioană americană a transmis că ar mai vrea un copil, dar şi că nu şi-a încheiat, încă, activitatea în tenisul profesionist.

După un an de pauză şi un 2018 în care a jucat puţin, Serena e aşteptată să revină în forţă la Australian Open, în ianuarie, când va încerca să obţină al 24-lea turneu de Grand Slam al carierei.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici