Queen lansează o piesă pierdută, înregistrată cu Freddie Mercury acum mai bine de 30 de ani

  • Queen a lansat o piesă pierdută, înregistrată împreună cu regretatul solist Freddie Mercury în urmă cu mai bine de 30 de ani.
  • Înregistrată iniţial în 1988, în timpul sesiunilor trupei britanice pentru cel de-al 13-lea album al lor, The Miracle, piesa Face It Alone nu a fost inclusă în versiunea finală şi a fost ulterior uitată.
3682 afișări
Imaginea articolului Queen lansează o piesă pierdută, înregistrată cu Freddie Mercury acum mai bine de 30 de ani

Cântecul a fost redescoperit atunci când echipa de producţie şi arhivă a trupei Queen s-a întors la o sesiune de muncă pentru a lucra la o viitoare reeditare a albumului, care va include, de asemenea, unele dintre conversaţiile trupei în studiourile din Londra şi Montreux, Elveţia, scrie Sky News.

Aceasta este prima piesă nouă a grupului rock cu Freddie Mercury în mai bine de opt ani, după albumul Queen Forever din 2014, care a inclus trei piese inedite cu cântăreţul - Let Me In Your Heart Again, Love Kills şi There Must Be More To Life Than This.

"Sunt fericit că echipa noastră a reuşit să găsească această piesă", a declarat Brian May, chitaristul trupei.

"După atâţia ani, este minunat să ne auzim toţi patru... lucrând în studio la o idee de cântec grozavă care nu a fost niciodată finalizată... până acum".

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici