Radu Vâlcan s-a accidentat la mână şi nu mai participă la "Dansez pentru tine"

Vedeta Acasă TV Radu Vâlcan, care trebuia să danseze pentru un caz umanitar, vineri, nu va mai participa la emisiune pentru că s-a accidentat la mână în timpul antrenamentelor.

31 afișări
Imaginea articolului Radu Vâlcan s-a accidentat la mână şi nu mai participă la "Dansez pentru tine"

Radu Vâlcan s-a accidentat la mână şi nu mai poate participa la "Dansez pentru tine" (Imagine: Acasa Tv)

Radu Vâlcan urma să urce pe ringul visurilor la "Dansez pentru tine" alături de Mădălina Drăghici, ambii fiind protagoniştii celui mai recent proiect MediaPro Pictures care va fi difuzat, din această toamnă, la postul Acasă.

"Am început repetiţiile săptămâna trecută, iar duminică am forţat mai mult nota. Fiind vorba despre un dans contemporan, foarte frumos, dar complex şi cu multe prize, am încercat să facem ceva spectaculos şi ghinionul a făcut ca la un moment dat să simt o arsură puternică la cot. Am continuat repetiţiile în ciuda durerii, dar marţi deja aveam cotul umflat. Coregrafa noastră, Doina Botiş, m-a trimis imediat la medic, iar diagonosticul a fost entezită cu inflamaţie a tendonului şi ligamentului. Astfel că ieri am plecat de la Spitalul Municipal cu recomandarea: repaus total, între 4 şi 7 zile, astfel că, din păcate, nu voi mai putea dansa în ediţia de vineri a emisiunii «Dansez pentru tine»", a declarat Radu Vâlcan.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici