Ramona Bădescu va scrie pentru ediţia online a cotidianului italian Il Messaggero

Ramona Bădescu va scrie, din această lună, pentru ediţia online a cotidianului italian Il Messaggero, potrivit Pro TV Magazin.

56 afișări
Imaginea articolului Ramona Bădescu va scrie pentru ediţia online a cotidianului italian Il Messaggero

Ramona Bădescu va scrie pentru ediţia online a cotidianului italian Il Messaggero (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Actriţa de orgine română va avea o rubrică permanentă în Il Messaggero, în care va scrie despre problemele românilor din Italia şi ale emigranţilor în general.

"La începutul acestui an, voi debuta cu o rubrică în ediţia online a ziarului Il Messaggero", spune Ramona Bădescu.

Ramona Bădescu se consideră îndreptăţită să ia această iniţiativă, întrucât din iulie 2008 ea a fost delegată de către primarul Romei, Gianni Alemanno, să ajute la rezolvarea problemelor comunităţii românilor din Italia.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici