Ramona Gabor, prinsă fără bilet în tramvai

Prostia şi domnia se plătesc, spune un vechi proverb românesc. Pentru că nu ştie cum să composteze banalul bilet de tramvai, sora Monicăi Columbeanu a ajuns să cheltuiască lunar sume uriaşe pe amenzile aplicate cu sârg de controlorii RATB.

316 afișări
Imaginea articolului Ramona Gabor, prinsă fără bilet în tramvai

Ramona Gabor, prinsă fără bilet în tramvai (Imagine: www.ziarulring.ro)

În urmă cu câteva luni, sexy-controloarea RATB Florentina Nedelcu a prins-o pe Ramona Gabor făcând blatul în mijloacele de transport în comun şi i-a aplicat pe loc o amendă de 50 de lei.

Citeşte mai multe despre cum a fost prinsă Ramona Gabor fără bilet pe www.ziarulring.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici