Rapperul Dr. Dre va produce un serial de televiziune poliţist

Rapperul american Dr. Dre va debuta în domeniul televiziunii, în calitate de producător al unui serial poliţist. Vedeta americană, considerată o legendă a muzicii hip-hop, va fi producătorul executiv al acestui serial TV, ce va fi inspirat de personaje din lumea interlopă şi din industria muzicală din Los Angeles.

129 afișări
Imaginea articolului Rapperul Dr. Dre va produce un serial de televiziune poliţist

Rapperul Dr. Dre (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Serialul va fi produs pe baza unui scenariu scris de Sidney Quashie şi va fi difuzat de postul american de televiziune FX, informează orange.co.uk.

Episodul pilot al noului serial va avea o durată de o oră şi va fi difuzat anul viitor.

Dr. Dre este un compozitor american şi producător de muzică rap care a promovat şi contribuit la popularizarea stilului gangsta-rap. Muzicianul american a vândut peste 57 de milioane de albume solo şi a produs albume de succes pentru numeroşi artişti, precum Snoop Dogg, Eminem, The Game, 2pac, Lil Wayne, Mary J. Blige, Pussycat Dolls şi pianistul Burt Bacharach.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici