Rapperul Lil Wayne a suferit o criză asemănătoare convulsiilor cerebrale

Avionul privat al rapperului american Lil Wayne a fost nevoit să efectueze o aterizare de urgenţă, joi, în statul Texas, pentru ca muzicianul să fie transportat la spital, după ce a suferit o criză asemănătoare celor cauzate de convulsiile cerebrale.

288 afișări
Imaginea articolului Rapperul Lil Wayne a suferit o criză asemănătoare convulsiilor cerebrale

Rapperul Lil Wayne a suferit o criză asemănătoare convulsiilor cerebrale (Imagine: AFP / MediafaxFoto)

Deşi natura afecţiunii medicale cu care s-a confruntat muzicianul nu a fost dată publicităţii, acesta "se simte puţin mai bine", precizează site-ul TMZ.com.

Lil Wayne, al cărui nume real este Dwayne Michael Carter Jr., a avut în ultima vreme o problemă de o cu totul altă natură: muzicianul l-a dat în judecată pe Quincy Jones III, pe care l-a acuzat că i-a folosit cântecele într-un film documentar.

Potrivit documentelor depuse la tribunal, Lil Wayne spune că nu şi-a dat acordul pentru ca fiul legendarului producător muzical Quincy Jones să îi folosească piesele în filmul "The Carter", un documentar despre viaţa şi cariera lui.

Printre piesele incluse pe coloana sonoră a acelui documentar se numără cântecele "Lollipop", "Stuntin' Like My Daddy", "Pussy Monster", "Let the Beat Build", "La La", "Mr. Carter", "A Milli" şi "Dontgetit", extrase de pe albumul său "Tha Carter III", premiat cu mai multe discuri de platină.

Deşi susţine că nu şi-a dat acordul pentru utilizarea pieselor sale în acest film, Lil Wayne a cooperat totuşi cu producătorii documentarului, permiţând echipei de cineaşti să îl urmeze în diverse locaţii cu camerele de filmare.

În final, Lil Wayne spune că nu a apreciat felul în care a fost realizat filmul şi a iniţiat acest proces, întrucât pelicula prezintă "un portret scandalos" al său.

Lil Wayne, în vârstă de 30 de ani, se numără printre cei mai profitabili artişti actuali. Albumul său "Tha Carter III" a fost cel mai vândut material discografic din 2008 în Statele Unite ale Americii şi i-a adus rapperului cinci trofee la gala premiilor Grammy din 2009, inclusiv pentru cel mai bun album rap al anului. Muzicianul american îşi va lansa cel de-al zecelea album de studio, "I Am Not a Human Being II", care va ajunge în magazine pe 11 decembrie.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici