Rapperul sud-african Jabulani "HHP" Tsambo, care a murit la vârsta de 38 de ani, s-ar fi SINUCIS

Rapperul Jabulani "HHP" Tsambo, o vedetă a genului hip-hop sud-african, a murit miercuri, la vârsta de 38 de ani, iar presa locală vorbeşte despre o sinucidere, potrivit bbc.com.

375 afișări
Imaginea articolului Rapperul sud-african Jabulani "HHP" Tsambo, care a murit la vârsta de 38 de ani, s-ar fi SINUCIS

Rapperul sud-african Jabulani "HHP" Tsambo s-ar fi sinucis la vârsta de 38 de ani

Informaţia despre decesul popularului artist cunoscut sub numele de scenă Hip Hop Pantsula (HHP), considerat o sursă de inspiraţie pentru tinerii muzicieni ai genului, a fost confirmată de soţia acestuia, care îi era şi purtător de cuvânt.

Artistul, recompensat cu un premiu MTV Africa Music, a contribuit la popularizarea hip-hopului sud-african, cântând în mai multe limbi indigene într-o perioadă în care mulţi artişti locali imitau stilul rap american.

Mii de fani şi-au exprimat regretul pe reţelele de socializare online, după ce au aflat vestea despre decesul acestuia. Reprezentanţii partidului aflat la putere în Africa de Sud, Congresul Naţional African, şi-au exprimat şi ei regretul, vorbind despre rapper ca despre un "simbol muzical".

Circumstanţele decesului nu au fost făcute publice, dar HHP a vorbit deschis în ultimii ani despre faptul că suferea de depresie. Joi, site-ul de ştiri mondene Gossip South Africa a scris că acesta s-a sinucis. Acelaşi site informa că rapperul a avut trei tentative de sinucidere în 2017.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici