Recunoaşteţi personajul? Vezi aici cum arătau vedetele când erau copii

Îi ştim cu toţii din filme, îi admirăm pentru modul în care au reuşit să evolueze în carieră, le ascultăm muzica şi le ştim imaginea care le-a fost cultivată de casele de producţie şi de impresari. Vezi mai jos cum arătau pe vremea când erau copii celebrităţile momentului.

353 afișări
Imaginea articolului Recunoaşteţi personajul? Vezi aici cum arătau vedetele când erau copii

Leonardo DiCaprio (Imagine: tmz.com)

Brad Pitt are o relaţie de mai mulţi ani cu Angelina Jolie, fiind consideraţi unul dintre cele mai solide cupluri de la Hollywood, în ciuda faptului că nu sunt căsătoriţi. Cei doi au în prezent şase copii, dintre care trei sunt adoptaţi - Maddox, în vârstă de şase ani, născut în Cambodgia, Pax, în vârstă de patru ani, născut în Vietnam, şi Zahara, în vârstă de trei ani, născută în Etiopia. În afară de gemenii Knox Leon şi Vivienne Marcheline, născuţi pe 12 iulie, anul trecut, la Nisa, în Franţa, Angelina Jolie şi Brad Pitt mai au o fiică biologică, Shiloh, născută în Namibia, în 2006.

Cel mai recent film în care joacă Brad Pitt, "Inglourious Basterds", în regia lui Quentin Tarantino, a avut premiera la Festivalul de Film de la Cannes. Actorul a fost nominalizat la ediţia din acest an a premiilor Oscar, pentru rolul din "Strania poveste a lui Benjamin Button". Brad Pitt va putea fi văzut în curând şi în cel mai recent film regizat de Terrence Malick, "Tree of Life".

Jennifer Aniston s-a născut în Sherman Oaks, California şi a crescut în New York. Este cunoscută publicului din serialul de televiziune "Firends", rolul aducându-i cinci nominalizări la Emmy, două la Screen Actors Guild şi două la Globul de Aur.

Aniston a câştigat primul Emmy din cariera sa în 2002 şi primul Glob de Aur în 2003.

Ea a mai jucat în filmele "Eu şi Marley" (2008), "Prieteni cu bani" (2006), "Despărţiţi, dar împreună" (2006), "Fără control" (2005) şi "Secrete de familie" (2005).

Jennifer Aniston a fost căsătorită, timp de şapte ani, cu Brad Pitt. Momentan, se pare că actriţa are o relaţie cu actorul Gerard Butler. Cei doi au fost văzuţi recent la hotelul The Jane din Manhattan.

Cu toate acestea, agentul lui Jennifer Aniston a negat zvonurile cum că cei doi ar forma un cuplu, subliniind că aceştia socialziează pentru că lucrează împreună.

Jennifer Aniston Jennifer Aniston

Leonardo DiCaprio este unul dintre cei mai talentaţi actori de la Hollywood. A debutat devreme, fiind considerat în epocă un copil minune.

Printre primele sale filme se numără "What's Eating Gilbert Grape" (1993), unde a jucat alături de Johnny Depp şi "Jurnalul unui baschetbalist" (1995).

A cunoscut un mare succes la public după ce a jucat în "Romeo şi Julieta", în 1996.

În ultima vreme, DiCaprio s-a specializat în biografii ale unor mari personalităţi. Astfel, el a jucat rolul unui mare întreprinzător, cel al pionierului aviaţiei Howard Hughes, în "Aviatorul", care i-a adus, în 2005, a doua dintre cele trei nominalizări la premiile Oscar.

De asemenea, el va juca în curând rolul celui de-al 26-lea preşedinte al Statelor Unite ale Americii, Theodore Roosevelt.

În plus, el ar putea produce un film despre scriitorul britanic Ian Fleming, celebrul creator al lui James Bond, care a avut o viaţă la fel de interesantă ca a personajului său.

Actorul a mai jucat în "Cârtiţa" (2006) şi "Nonconformiştii" (2008).

Leonardo DiCaprio Leonardo DiCaprio

Keanu Reeves s-a consacrat la Hollywood cu personajul Neo din trilogia SF "Matrix". Alte roluri importante sunt cele din filmele "Dragoste şi moarte în Idaho" (1991), alături de River Phoenix, "Pact cu diavolul" (1997), alături de Al Pacino, precum şi "Speed - Cursa infernală" (1994) şi "Constantin" (2005).

În ianuarie 2005, Reeves a fost recompensat cu o stea pe celebrul Walk of Fame de la Hollywood.

Printre cele mai recente roluri ale starului american se numără cel din filmul SF "Ziua în care Pământul se opri", dar şi cel din "Vieţile secrete ale Pippei Lee/ The Private Lives of Pippa Lee", regizat de Rebecca Miller, în care joacă alături de Robin Wright Penn.

Keanu Reeves Keanu Reeves

Actriţa Salma Hayek este una dintre cele mai exotice frumuseţi de la Hollywood.

Ea a fost nominalizată la Oscar pentru portretul pictoriţei mexicane Frida Kahlo din "Frida" (2002).

Actriţa este producătorul executiv al celebrului serial de televiziune american "Betty cea urâtă din New York".

Salma HayekSalma Hayek

Eminem a realizat, de-a lungul carierei sale, şase albume, care s-au vândut în 60 de milioane de exemplare în toată lumea.

El a încercat, în ultimii ani, să lupte împotriva dependenţei de droguri, fiind internat în repetate rânduri în clinici de dezintoxicare.

În plus, rapperul a divorţat, în decembrie 2006, de soţia sa, Kim, cei doi luptându-se în justiţie pentru custodia fiicei lor, a cărei tutelă este deţinută în prezent de cântăreţ.

EminemEminem

Amy Winehouse a fost unul dintre subiectele preferate ale tabloidelor britanice, mai mult pentru scandalurile provocate decât pentru muzica sa.

Cântăreaţa cu o voce excepţională este cunoscută pentru problemele sale legate de consumul de droguri, alcool, tendinţa de automutilare, anorexie şi bulimie.

Amy Winehouse a făcut câteva cure scurte de dezintoxicare, care nu au avut efectele scontate.

Amy WinehoueAmy Winehouse

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici