Recunoştinţă sub forma unei cafele calde, pentru eroii din prima linie

  • În luna decembrie, cafenele Starbucks din SUA oferă beneficii pentru medici
  • Se doreşte reînvierea mişcării de recunoştinţă faţă de cei din prima linie
  • Pentru România, până în prezent, nu există informaţii despre noi facilităţi
323 afișări
Imaginea articolului Recunoştinţă sub forma unei cafele calde, pentru eroii din prima linie

În Statele Unite ale Americii, compania Starbucks revine la obiceiul de a oferi gratuităţi pentru personalul medical care luptă în prima linie cu SARS-CoV-2. Toată luna decembrie medicii şi personalul medical au parte de comenzi gratuite din partea Starbucks în America.

Cafeneaua cu sediu central în Seattle a anunţat la începutul acestei săptămâni faptul că „orice client care este identificat drept personal din prima linie a focarului de COVID-19” va primi gratuit o cafea din partea Starbucks.

„Sperăm că prin acest gest al nostru să reînviem mişcarea de recunoştinţă şi să le arătăm celor din prima linie cât de mult sunt apreciaţi" spune Virginia Tenpenny, vicepreşedintele Starbucks pentru USA Today.

„Credem că o modalitate prin care putem face acest lucru este oferind gratuit o ceaşcă de cafea.”, continuă Virginia.

Fundaţia Starbucks a donat din martie peste 1 milion de dolari. Scopul lor este de a sprijini respondenţii din prima linie.

Pe perioada stării de urgenţă din România, Starbucks, ca şi multe alte cafenele, a oferit în beneficii pentru toate forţele de ordine române care se aflau în misiunea de a combate infecţia cu Coronavirus. Pentru moment, în luna decembrie, nu există informaţii pentru România despre alte asemenea beneficii în cadrul lanţului de cafenele Starbucks.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici