Restaurantul din Neptun, unde a fost bătut şeful de la Protecţia Consumatorului Constanţa, închis

Restaurantul din staţiunea Neptun, în care şeful Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorului (CJPC) Constanţa, Horia Constantinescu, a spus că a fost bătut, în timpul unui control, a fost închis, vineri, şi amendat cu 40.000 de lei, transmite corespondentul MEDIAFAX.

3729 afișări
Imaginea articolului Restaurantul din Neptun, unde a fost bătut şeful de la Protecţia Consumatorului Constanţa, închis

Restaurantul din Neptun, unde a fost bătut şeful de la Protecţia Consumatorului Constanţa, închis

Potrivit reprezentanţilor Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor (CJPC) Constanţa, vineri a fost dispusă măsura de închidere a localului din staţiunea Neptun în care s-ar fi încercat obstrucţionarea controlului, iar şeful instituţiei, Horia Constantinescu, a spus că a fost bătut.

"Decizia a fost emisă de regionala noastră, ca măsură complementară pentru obstrucţionarea controlului şi pentru incidentele care au urmat obstrucţionării, tocmai pentru oamenii care au o astfel de atitudine în faţa unei autorităţi de control. S-a dispus măsura complementară de închidere definitivă a unităţii (…) din Neptun. A fost şi sancţionat cu 30.000 de lei pentru obstrucţionarea controlului şi câte 10.000 de lei pentru depozitare şi proceduri periculoase cu referire la sănătatea umană, rafturi ruginite. În imaginaţia patronului, faptul că ţinea mâncarea pe raft ruginit, ouă nespălate peste alte mâncăruri, nu e o problemă mare. La noi e o problemă, că suntem sătui de oameni care păţesc neajunsuri când vin în vacanţă", a declarat, corespondentului MEDIAFAX, Horia Constantinescu, şeful CJPC Constanţa.

Acesta a susţinut, miercuri, că a fost bătut de reprezentanţii restaurantului din Neptun, unde a vrut să facă un control. Şi o colegă inspector, care îl însoţea, ar fi fost agresată.

Inspectorii OPC au depus plângere la Poliţie, fiind efectuate cercetări pentru ultraj.

La rândul lor, şi reprezentanţii restaurantului au spus că au fost agresaţi.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici