Reţete amoroase pentru Valentine’s Day

Aşa-numitele pilule ale dragostei se află de mult timp în atenţia cercetătorilor şi farmaciştilor. Până recent, astfel de pastile erau privite cu scepticism, dar câteva produse farmaceutice, care urmează a fi lansate, promit să le rezolve problemele celor care au suferit în dragoste.

14 afișări
Imaginea articolului Reţete amoroase pentru Valentine’s Day

Reţete amoroase pentru Valentine’s Day

Dacă pentru bărbaţi există deja controversatele tratamente cu feromoni şi chiar pastila Viagra, acum, şi pentru femei a fost inventat un stimulent de sporire a libido-ului. Flibanserin este un medicament care ridică nivelul de dopamină, substanţă chimică responsabilă cu entuziasmul faţă de o activitate sau de o persoană.

Citeşte mai multe despre reţetele amoroase pentru Valentine’s Day pe www.descopera.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici