"Revelionul fără număr", cu State de România, la Pro TV - GALERIE FOTO

Pro TV va difuza, pe 31 decembrie, de la ora 21.45, un "Revelionul fără număr", cu muzică, dans şi glume, în centrul show-ului aflându-se State de România.

528 afișări
Imaginea articolului "Revelionul fără număr", cu State de România, la Pro TV - GALERIE FOTO

"Revelionul fără număr", cu State de România, la Pro TV (Imagine: ProTV)

Potrivit Pro TV, de Revelion, State de România îşi doreşte un spectacol aşa cum îi place lui. Aşa că, pe 31 decembrie, de la ora 21.45, telespectatorii Pro TV vor avea un "Revelion fără număr", cu muzică, dans, glume şi bineînţeles "căpreoare".

State şi ai lui, Flacăra, Stiven şi Minodora, îşi fac apariţia în timpul înregistrării Revelionului, tocmai în momentul în care Pavel Bartoş, gazda din acest an, intră în scenă şi toate planurile sunt date peste cap. State propune ca Revelionul să fie prezentat de Thierry (Cabral), Flacăra nu este de acord, pentru ca în cele din urmă fiecare să rămână cu petrecerea lui: Statevilionul condus de Cabral şi Flacăvilionul condus de Pavel Bartoş. Fiecare îşi va da silinţa să aducă cei mai talentaţi artişti, să prezinte cele mai bune momente de divertisment în cele mai neconvenţionale ipostaze, totul pentru a câştiga această competiţie.

Pentru a-şi găsi cât mai mulţi susţinători, atât Flacăra, cât şi State dau buzna fie în studioul "Ştirilor Pro TV", în platoul "Happy Hour", în căutarea lui Măruţă şi a Andrei, fie în bordelul din "Aniela", pentru a convinge fetele să vină la marea petrecere.

În ultima noapte a lui 2009, telespectatorii Pro TV vor petrece alături de Sofia Vicoveanca şi Ileana Ciuculete, vor dansa pe ritmurile aduse în platou de Loredana, Andreea Bănică, Alex Velea, Andra, Anda Adam şi Delia Matache şi vor chefui pe muzica lui Babi Minune, Jean de la Craiova şi a lui Vali Vijelie.

State de România petrece ca nimeni altul, aşa că dansul este la mare preţ. Vor veni să-i încânte privirile perechi care mai de care, ce vor încinge ringul spre satisfacţia deplină a lui State. Iulia Vântur a pregătit un tango pasional alături de Cabral, iar Doiniţa Oancea şi Octavian Strunilă îl vor impresiona pe State cu un moment special, un dans ce combină tangoul cu stilul ţigănesc. Fetele din "Aniela" - Laura Cosoi, Ioana Ginghină, Andreea Pătraşcu, Iuliana Luciu şi Majda Aboulumosha - îşi pun desuurile de sărbătoare şi vin să-l încânte pe Stătică.

Totodată, baletul "Dansez pentru tine" completează spectacolul cu coregrafii şi costume spectaculoase, care, prin strălucirea lor, îi vor lua imediat ochii lui State.

"Revelionul fără număr" va putea fi urmărit live şi pe www.protv.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici