Rică Răducanu, în propriul rol în serialul "Pariu cu viaţa"

Rică Răducanu îşi va interpreta propriul rol, în serialul "Pariu cu viaţa", difuzat luni, de la ora 20.30, la Pro TV, potrivit unui comunicat.

327 afișări
Imaginea articolului Rică Răducanu, în propriul rol în serialul "Pariu cu viaţa"

Rică Răducanu (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

Surprizele se ţin lanţ pentru Gică Popa (Radu Gabriel) în episodul de luni al serialului "Pariu cu viaţa", difuzat de la ora 20.30 la Pro TV. Sectoristul este foarte fericit pentru că reuşeşte să încheie un contract cu Johnny (Cătălin Căţoiu), care o implică pe fiica lui, Ioana (Alina Eremia). Bucuros nevoie mare, Gică visează că-şi împlineşte un mare vis, acela de a ajunge la meciul Real Madrid- FC Barcelona, iar cel care-i aduce marea veste este nimeni altul decât celebrul Rică Răducanu.

Invitat special în "Pariu cu viaţa", legendarul portar al Rapidului spune că se simte pe platourile de filmare ca pe stadion.

"Am mereu emoţii când vin să filmez în Buftea. Mi-a făcut o reală plăcere să mă întâlnesc cu Gică Popa şi să-i împlinesc un vis, mai ales că mă uit în fiecare seară de luni la serial iar copiii aştia mi se par fenomenali", mărturiseşte Rică.

Luni, de la 20.30, la Pro TV începe şi petrecerea. Sara (Sore) împlineşte 18 ani şi face party acasă unde îşi invită toţi colegii cărora le pregăteşte chiar şi un duet surpriză cu Ioana (Alina Eremia). "Atât eu cât şi Alina abia am aşteptat un moment în serial în care personajele noastre să cânte un duet. Piesa «Power of Love» ne-a bucurat, pentru că noi avem stiluri diferite de interpretare şi astfel am dat un aer fresh unei piese cu greutate. Cred că am oferit publicului senzaţia că Sara şi Ioana sunt prietene în timpul duetului pentru că noi în viaţa reală chiar suntem prietene", spune Sore.

La rândul lor, băieţii din LaLa Band oferă un show pe cinste şi, drept cadou, dansează şi se dezbracă special pentru cea mai răsfăţată fată din liceu. Pe lângă muzică şi comedie nu lipsesc nici momentele dramatice, Sandu Anghel (Doru Ana) pleacă de acasă alungat de Mara (Carmen Tănase), Andrei se îmbată şi provoacă un accident cu urmări foarte grave, iar medicul Silviu Crăciun (Marin Moraru) pare că a găsit, în sfârşit, o soluţie pentru nepoata lui, Anca (Cristina Ciobănaşu).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici