Ricky Martin şi Juan Luis Guerra au dominat ediţia 2007 a premiilor Latin Grammy

Cântăreţii Ricky Martin, Juan Luis Guerra şi Calle 13 au obţinut cele mai multe premii la gala Latin Grammy 2007, distincţii care au fost decernate joi, la Las Vegas, transmite Reuters.

2 afișări
Imaginea articolului Ricky Martin şi Juan Luis Guerra au dominat ediţia 2007 a premiilor Latin Grammy

Ricky Martin şi Juan Luis Guerra au dominat ediţia 2007 a premiilor Latin Grammy

Juan Luis Guerra, un veteran al muzicii latino cu apetit pentru inovaţie, a obţinut patru premii la cea de-a opta ediţie a premiilor Latin Grammy, pentru cel mai bun album al anului ("La Llave De Mi Corazon"), cea mai bună înregistrare a anului, cel mai bun cântec al anului şi cel mai bun cântec tropical, toate pentru melodia "La Llave De Mi Corazon". Cântecul care a dat titlul albumului lui Guerra a fost lider în topul Hot Latin Songs, realizat de Billboard.

Portoricanul Ricky Martin a primit un premiu Latin Grammy pentru cel mai bun album de muzică pop al unui artist, "MTV Unplugged", în timp ce Laura Pausini a primit un Latin Grammy pentru cel mai bun album pop al unei artiste, "Yo canto".

Premiul Latin Grammy pentru cel mai bun album al unui grup pop a revenit trupei La Quinta Estacion, pentru "El Mundo Se Equivoca".

Duetul Calle 13, care anul trecut a fost recompensat cu premiul pentru cel mai bun debut, a primit două Latin Grammy, pentru cel mai bun album urban, "Residente O Visitante", şi cel mai bun cântec urban, "Pal Norte".

Grupul Jesse & Joy a primit premiul Latin Grammy pentru cel mai bun debut al anului 2007.

Gala premiilor Latin Grammy a avut loc la Las Vegas şi a fost difuzată de Univision.

Câştigătorii au fost aleşi în urma voturilor acordate de membrii Latin Academy of Recording Arts and Sciences.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici