Rihanna a confirmat că s-a împăcat cu Chris Brown: "Am decis că pentru mine e mai important să fiu fericită"

Cântăreaţa Rihanna a confirmat că s-a împăcat cu fostul ei iubit, rapperul Chris Brown - aflat în regim de libertate condiţionată după ce a bătut-o pe artista născută în Barbados, în februarie 2009 -, şi a declarat că "situaţia este diferită, acum".

856 afișări
Imaginea articolului Rihanna a confirmat că s-a împăcat cu Chris Brown: "Am decis că pentru mine e mai important să fiu fericită"

Chris Brown şi Rihanna (Imagine: Hepta)

"Am decis că pentru mine este mai important să fiu fericită", a declarat Rihanna pentru revista Rolling Stone, într-un interviu care a fost publicat miercuri pe site-ul acesteia.

"Nu am permis ca părerile celorlalţi să îmi stea în cale. Chiar dacă va fi o greşeală, va fi greşeala mea", a precizat cântăreaţa, referindu-se la faptul că decizia ei de a se împăca cu rapperul Chris Brown, în vârstă de 23 de ani, a stârnit consternare în rândul fanilor lor şi în presa specializată în informaţii despre vedete, din cauza incidentului tragic dintre ei, petrecut în 2009.

"După ce m-am simţit torturată atâţia ani, în care am fost furioasă şi întunecată, prefer să trăiesc acum în conformitate cu simţirile mele reale şi să mă orientez spre lucrurile pozitive", a declarat Rihanna. "Pot să fac asta", a adăugat artista în vârstă de 24 de ani.

Zvonurile despre reconcilierea cuplului au apărut în presă de mai multe luni, chiar dinainte ca ei să lanseze piesa interpretată în duet "Nobody's Business", în noiembrie. Acest single a fost inclus pe cel mai recent album al Rihannei, "Unapologetic".

Chris Brown a pledat vinovat în 2009, la tribunal, în momentul în care procuratura l-a acuzat că a lovit-o şi bătut-o pe Rihanna. Rapperul a fost condamnat la muncă în folosul comunităţii, a fost obligat să urmeze cursuri de controlare a acceselor de furie, a primit un ordin de restricţie şi se află încă în perioada de libertate condiţionată.

Cântăreaţa născută în Barbados i-a mărturisit realizatoarei americane Oprah Winfrey, într-un interviu emoţionant acordat în luna august 2012, că ea şi Chris Brown au acum "o relaţie de prietenie foarte apropiată" şi că ea încă îl iubeşte.

"Atunci când aduni piesele, din afară, nu îţi iese cel mai drăguţ puzzle din lume", a recunoscut cântăreaţa în interviul pentru revista Rolling Stone. Noul număr al revistei apare la standurile de presă în această săptămână şi o are pe Rihanna pe copertă, pozând sub titlul "Rihanna Crazy In Love".

"Oamenii ne văd când mergem împreună prin oraş... şi cred că ei cunosc situaţia noastră. Dar situaţia este diferită, acum. Nu ne mai certăm ca în trecut. Stăm de vorbă. Ne preţuim unul pe celălalt", a declarat artista.

Rihanna a recunoscut însă faptul că regimul de libertate condiţionată în care a fost plasat Chris Brown poate avea o anumită influenţă: "El nu mai are acum luxul de a putea să greşească din nou. Acest lucru nu mai e o opţiune. Iar eu nu aş fi mers atât de departe cu el, dacă aş fi crezut că asta ar fi posibil".

Interviul a fost publicat la trei zile după cel mai recent scandal în care a fost implicat Chris Brown, care s-a bătut cu rapperul Frank Ocean pentru un loc de parcare în faţa unui studio de înregistrări din cartierul West Hollywood din Los Angeles. Frank Ocean a declarat că doreşte să îl dea în judecată pe Chris Brown după incidentul de duminică.

În 2012, Rihanna a fost inclusă în topurile celor mai puternici oameni din lume alcătuite atât de revista Time, cât şi de revista Forbes.

Potrivit revistei Forbes, Rihanna ocupă locul al treilea în topul celor mai bine plătite cântăreţe din lume, obţinând în 2012 venituri de 53 de milioane de dolari.

Chris Brown este autorul pieselor de succes "Kiss Kiss" şi "Run It". Cel mai recent album al său se intitulează "Fortune" şi a fost lansat în iunie 2012.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici