Robbie Williams ar putea reveni alături de Take That

Celebrul cântăreţ britanic Robbie Williams s-ar putea alătura fostei sale trupe, Take That, pentru o serie de concerte, anul viitor, informează cotidianul The Mirror.

16 afișări
Imaginea articolului Robbie Williams ar putea reveni alături de Take That

Robbie Williams ar putea reveni alături de Take That (Imagine: Mediafax Foto)

Potrivit publicaţiei britanice, Williams şi foştii săi colegi de trupă, alături de care a cunoscut celebritatea, se pregătesc pentru o serie de concerte pe care ar urma să le susţină la Londra, anul viitor, în iunie sau noiembrie.

Show-urile ar trebuie să aducă muzicienilor un câştig total de 25 de milioane de lire sterline (26,7 milioane de euro).

Astfel, Wembley Arena şi O2 Arena - două dintre cele mai importante locaţii de concerte din capitala Regatului Unit - se luptă pentru a găzdui acestă revenire spectaculoasă, comparabilă cu cea a lui Michael Jackson.

Între timp, cei patru membri ai trupei Take That - Gary Barlow, Howard Donald, Jason Orange şi Mark Owen - se pregătesc pentru un turneu pe care-l vor susţine vara aceasta, care va cuprinde şi patru spectacole pe stadionul Wembley (1, 3, 4 şi 5 iulie).

Presa britanică a mai relatat şi faptul că Robbie Williams şi cei de la Take That lucrează la noi materiale discografice în acelaşi studio de înregistrări din Londra.

Williams se înţelege "minunat" cu Gary Barlow, a declarat producătorul Trevor Horn, de la studioul de înregistrări Sarm West. "Toţi cei cinci se află în aceeaşi clădire. Gary e într-una din camere, iar Robbie se află tot acolo, aşa că se întâlnesc des", a mai spus aceeaşi sursă.

Recent, Robbie Williams, în vârstă de 35 de ani, a declarat că s-a împăcat cu foştii lui colegi de trupă şi că este extrem de încântat de succesul de care aceştia se bucură după reunirea grupului, în 2006.

Williams a mărturisit cu această ocazie că s-a revăzut de multe ori cu foştii lui colegi de trupă în ultimele luni şi că este foarte bucuros să constate că motivele care i-au făcut să se despartă în trecut au dispărut.

Totodată, el a adăugat că şi-a făcut tatuajul-simbol al grupului Take That pe braţul drept şi că este "mândru că îi cunoaşte pe băieţi" şi că se află în trupă alături de ei, chiar dacă, în acest moment, lucrează la anumite proiecte neterminate.

Gary Barlow, Jason Orange, Mark Owen şi Howard Donald au avut un enorm succes după reunirea trupei, în 2006, iar albumul cu care au revenit pe scenă, "Beautiful World", s-a vândut în peste trei milioane de exemplare. Cel mai recent material discografic al lor, "The Circus", a vândut peste 500.000 de copii în primele două săptămâni de la lansare, iar biletele pentru concertele din turneul lor de promovare s-au epuizat de fiecare dată în doar câteva minute.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici