Robbie Williams şi Leona Lewis cântă împreună

Celebrii cântăreţi pop britanici Robbie Williams şi Leona Lewis vor înregistra două piesă împreună, săptămâna viitoare, informează femalefirst.co.uk.

9 afișări
Imaginea articolului Robbie Williams şi Leona Lewis cântă împreună

Robbie Williams (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Potrivit presei britanice, cei doi plănuiesc să înregistreze împreună două piese, care să fie incluse pe următorul album al Leonei.

De asemenea, Lewis va înregistra alături de vocalul trupei Kings of Leon, Caleb Followill.

Leona Lewis a lansat pe 16 noiembrie cel de-al doilea material discografic, intitulat "Echo", şi a anunţat recent că va susţine un turneu de promovare a albumului în Marea Britanie, în vară. "Echo" îi urmează lui "Spirit", albumul care a devenit, pe rând, cel mai bine vândut disc din Marea Britanie în 2007 şi din SUA - în 2008.

Leona Lewis a devenit un star internaţional odată cu câştigarea concursului britanic "The X Factor", în 2006. Cel de-al doilea single al său, "Bleeding Love", de pe albumul de debut "Spirit", s-a clasat pe locul întâi atât în topurile englezeşti, cât şi în cele americane, o performanţă care nu a mai fost realizată de o interpretă britanică din 1986 (Kim Wilde).

După ce a părăsit trupa Take That, Robbie Williams a avut succes în cariera solo, reuşind să vândă peste 55 de milioane de albume pe plan mondial.

Precedentul album al solistului britanic a fost "Rudebox", lansat în 2006, primit cu rezerve de criticii de specialitate, acesta fiind, totodată, materialul discografic al său cu cele mai slabe vânzări în Marea Britanie şi cu mai puţin de un milion de copii vândute în Statele Unite.

Cu toate acestea, Robbie Williams rămâne un cântăreţ extrem de popular: în 2006, el a vândut peste 1,6 milioane de bilete, într-o singură zi, pentru concertele programate în turneul său mondial din acel an.

Cântăreţul britanic a trăit în ultimii ani la Los Angeles, după ce s-a externat, în martie 2007, dintr-o clinică de tratare a dependenţei de medicamente.

Cel mai recent album al lui Robbie Williams, "Reality Killed the Video Star", primul său material discografic din ultimii trei ani, a fost lansat pe 9 noiembrie 2009.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici