Robbie Williams va lansa un nou album de muzică swing înainte de Crăciun

Cântăreţul britanic Robbie Williams va lansa înainte de Crăciun o continuare a materialului discografic din 2001 "Swing when you're winning".

112 afișări
Imaginea articolului Robbie Williams va lansa un nou album de muzică swing înainte de Crăciun

Robbie Williams (Imagine:Mediafax Foto/AFP)

Primul album al cântăreţului care conţine muzică swing a avut un mare succes. Au fost vândute şase milioane de copii în întreaga lume, albumul urcând pe primul loc în topurile muzicale din şapte ţări cu melodia "'Somethin' Stupid", înregistrată împreună cu actriţa Nicole Kidman, informează contactmusic.com.

Astfel, pentru una dintre piese, vedeta britanică l-a "recrutat" pe cântăreţul Michael Bublé. Vorbind despre colaborarea sa Robbie Williams, Michael Bublé a declarat: "L-am cunoscut pe Robbie la emisiunea «The X Factor» şi îmi place foarte mult de el".

Albumul "Swing When You're Winning", lansat în 2001, a inclus coveruri după piese clasice, precum "Mack the Knife" şi "Mr. Bojangles", dar şi câteva duete, precum cel cu Nicole Kidman - la piesa "Somethin' Stupid" - şi cel cu Rupert Everett - "They Can't Take That Away from Me".

Robbie Williams s-a bucurat de un succes uriaş după ce a părăsit grupul Take That, lansând o serie de albume şi de single-uri precum "Angels" şi "Millennium" şi semnând un contract cu casa EMI în 2002 în valoare de mai multe zeci de milioane de dolari. Însă, în momentul în care albumul său "Rudebox" a fost lansat, în 2006 - urmat de "Reality Killed the Video Star", în 2009 -, Robbie Williams era considerat o prezenţă tot mai pală în peisajul muzicii pop britanice şi care eşuase în încercarea sa de a se impune pe piaţa muzicală americană.

Robbie Williams s-a reunit cu foştii lui colegi din grupul Take That în 2010, alături de care a înregistrat albumul de mare succes "Progress", promovat printr-un turneu extrem de profitabil în 2011. Cântăreţul spune că această experienţă l-a ajutat să îşi recapete încrederea în propriile forţe, convingându-l de faptul că încă mai poate să aibă succes susţinând concerte pe stadioane mari, în calitate de artist solo.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici