Rockerul Jon Bon Jovi vrea să cumpere echipa de fotbal american Buffalo Bills

Rockerul Jon Bon Jovi a iniţiat o serie de negocieri pentru a cumpăra echipa de fotbal american Buffalo Bills din New York.

231 afișări
Imaginea articolului Rockerul Jon Bon Jovi vrea să cumpere echipa de fotbal american Buffalo Bills

Jon Bon Jovi (Imagine: Mediafax Foto / AFP)

Starul trupei Bon Jovi face parte din consiliul de administraţie al unui grup canadian, care a cumpărat deja o firmă de investiţii bancare şi care a depus documentele oficiale prin care îşi exprimă interesul faţă de achiziţionarea echipei de fotbal american Buffalo Bills, informează contactmusic.com.

Clubul sportiv a fost scos la vânzare după decesul fondatorului acestuia, Ralph Wilson, în luna martie.

Din consiliul de administraţie al aceluiaşi grup canadian mai fac parte Larry Tannenbaum, directorul Maple Leaf Sports and Entertainment, care deţine echipa de hochei pe gheaţă Toronto Maple Leafs şi echipa de baschet Toronto Raptors.

Rockerul Jon Bon Jovi nu este străin de investiţiile în universul sportului, întrucât el a cumpărat deja în trecut echipa de fotbal american Philadelphia Soul.

Trupa Bon Jovi a cântat la Bucureşti în vara anului 2011.

De-a lungul anilor, formaţia a vândut peste 120 de milioane de albume în lumea întreagă. Cele mai cunoscute albume semnate Bon Jovi sunt "Slippery When Wet" (1986), "New Jersey" (1988) şi "Keep the Faith" (1992). Cel mai recent material discografic al trupei este albumul "What About Now", lansat în Statele Unite pe 12 martie.

Trupa este formată din Jon Bon Jovi (voce, chitară), Richie Sambora (chitară, backing vocals), Tico Torres (tobe, percuţie), David Bryan (clape, pian, backing vocals) şi Hugh McDonald (bas, backing vocals).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici