Rockerul Tommy Lee, producător şi prezentator al unei emisiuni de televiziune

Rockerul Tommy Lee, toboşarul trupei Mötley Crüe, va produce şi va prezenta emisiunea "Culture Shock With Tommy Lee" pentru postul de televiziune SyFy.

14 afișări
Imaginea articolului Rockerul Tommy Lee, producător şi prezentator al unei emisiuni de televiziune

Rockerul Tommy Lee, producător şi prezentator al unei emisiuni de televiziune (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Informaţia a fost confirmată, luni, de publicaţia The Hollywood Reporter, care susţine că emisiunea prezentată de rockerul american va fi realizată sub forma unui show itinerant de investigaţie.

După participarea sa la miniseria de şase episoade "Tommy Lee Goes To College", difuzată în 2004 de postul NBC, în care muzicianul american era filmat în timp ce devenise student al Universităţii Nebraska, de această dată Tommy Lee va încerca să prezinte telespectatorilor o serie de ritualuri necunoscute, simboluri şi alte mistere care fac parte din lumea unor societăţi secrete din America.

Serialul "Culture Shock With Tommy Lee", ce va cuprinde mai multe episoade cu o durată de câte o oră, este produs de ITV Studios America.

Thomas Lee Bass, cunoscut sub numele de Tommy Lee, este un muzician american în vârstă de 48 de ani, membru fondator şi toboşar al trupei rock Mötley Crüe. Lee a înfiinţat în 1999 grupul de rap-metal Methods of Mayhem şi lansează cu regularitate diverse proiecte solo. Tommy Lee, fostul soţ al actriţei Heather Locklear, a fost căsătorit şi cu Pamela Anderson, din 1995 până în 1998, cu care are doi copii.

Mötley Crüe este o trupă glam-rock americană, înfiinţată în Los Angeles, în 1981, de basistul Nikki Sixx şi toboşarul Tommy Lee, cărora li s-au alăturat ulterior chitaristul Mick Mars şi solistul Vince Neil. Mötley Crüe a lansat nouă albume de studio şi a vândut peste 80 de milioane de discuri pe plan mondial.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici