Roisin Murphy a cântat la Bucureşti într-un show haute couture (Galerie Foto şi Video)

E cu siguranţă o apariţie unică pe scena muzicală a secolului XXI. Roisin Murphy nu doar cântă în concert, îl şi joacă. Ea a adus, miercuri seară, în faţa publicului strâns la Sala Polivalentă din Bucureşti, o armată de avataruri ale sale, personaje ce au reinterpretat noţiunea de show live.

70 afișări
Imaginea articolului Roisin Murphy a cântat la Bucureşti într-un show haute couture (Galerie Foto şi Video)

Roisin Murphy a cântat la Bucureşti într-un show haute couture (Imagine: George Popescu)

Alte cântece cuprinse în show au mai fost "You Know Me Better", "Checkin' On Me", "Dear Miami", "Primitive", "Pretty Bridges" şi un medley "Reach - Let Me Know".

Ea a încheiat concertul cu un bis în care, îmbrăcată într-un trenci fără mâneci, ce nu era departe de o cămaşă de forţă plină de stil, a cântat un cover al piesei "Slave to Love", luându-şi la revedere pe ritmurile piesei burleşti "Ramalama (Bang Bang)".

De altfel, Roisin nu a făcut eforturi de comunicare verbală cu spectatorii. Un simplu "Îmi pare bine că suntem aici" la început şi un conclusiv "Mulţumesc. Noapte bună. Vă iubim. Ne vom întoarce" au fost suficiente.

Per total, show-ul de la Sala Polivalentă, al doilea susţinut în România după ce vara aceasta ea a fost unul dintre headliner-ii festivalului B'estfest, a fost unul echilibrat, între piesele acide, electro şi momente de lentoare, ceva mai acustice, punctate din timp în timp de proiecţii video.

Dinamica totală a concertului a dovedit că Roisin Murphy este un artist cu un ascuţit simţ estetic, ce dă dovadă de curaj, şi cu atenţie pentru detalii. Într-un total de aproximativ două ore, artista a cântat unui public de circa 4.000 de persoane.

Înfinit inventivă, frumoasă, inteligentă, talentată şi binecuvântată cu o voce specială, Roisin Murphy ar putea fi starul pop perfect. Însă, aşa cum performance-ul său a demonstrat, ea refuză să joace după regulile obtuze ale industriei muzicale.

Roisin Murphy - "You know me better"

Material realizat de Cristina Mazilu, cristina.mazilu@mediafax.ro.

Înapoi

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Înapoi

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici