Rolling Stones, cântăreţii cu cele mai mari câştiguri pe 2006

Veteranii trupei de rock britanice Rolling Stones s-au situat pe primul loc în topul Forbes al cântăreţilor care au obţinut cele mai mari câştiguri în perioada iunie 2006 - iunie 2007, clasament dominat de vechile glorii ale muzicii rock şi pop, informează AFP.

2 afișări
Imaginea articolului Rolling Stones, cântăreţii cu cele mai mari câştiguri pe 2006

Forbes: Rolling Stones, cântăreţii cu cele mai mari câştiguri pe 2006

În perioada iunie 2006 - iunie 2007, membrii trupei Rolling Stones au câştigat 88 de milioane de dolari, majoritatea banilor provenind din turneul de promovare a celui mai recent album al trupei, "A Bigger Bang".

Pe locul al doilea în top s-a situat rapper-ul Jay-Z, în vârstă de 37 de ani, care a câştigat 83 de milioane de dolari. Mare parte din aceşti bani au fost câştigaţi de iubitul cântăreţei de muzică pop Beyonce datorită poziţiei sale de director executiv al casei de discuri Def Jam Recordings, cu sediul la New York. De asemenea, Jay-Z este proprietarul unui bar luat în franciză şi deţine acţiuni la companiile Budweiser, Hewlett-Packard şi General Motors, potrivit revistei Forbes.

Madonna, în vârstă de 49 de ani, s-a situat pe poziţia a treia, cu 72 de milioane de dolari, şi este urmată în top de trupa americană de rock Bon Jovi, care s-a lansat pe scena muzicii internaţionale în 1983 şi care în perioada iunie 2006 - iunie 2007 a câştigat 67 de milioane de dolari.

Elton John, care a împlinit recent 60 de ani, a câştigat 53 de milioane de dolari în ultimul an, puţin mai mult decât Céline Dion (45 de milioane de dolari).

În topul primilor zece cântăreţi cu cele mai mari câştiguri în ultimul an au mai fost incluşi rapper-ul 50 Cent, trupa irlandeză de rock U2 şi rapper-ul P. Diddy, pe numele real Sean Combs, cu 33, 30 şi, respectiv, 23 de milioane de dolari.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici