Rolling Stones cer 5,7 milioane de euro pentru a cânta la o nuntă

Artiştii acceptă să cânte oriunde, dacă sunt remuneraţi pe măsură. Cu cât petrecerea este mai restrânsă cu atât tariful este mai mare, iar artiştii nu duc lipsă de clienţi, potrivit cotidianului "Gândul".

15 afișări
Imaginea articolului Rolling Stones cer 5,7 milioane de euro pentru a cânta la o nuntă

Rolling Stones cer 5,7 milioane de euro pentru a cânta la o nuntă (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Cei mai bogaţi oameni din lume îşi permit să-i angajeze pe cei mai scumpi artişti din lume. Dacă vrei să chefuieşti în noaptea nunţii pe ritmurile veteranilor de la Rolling Stones trebuie să ai un buget cu multe zerouri.

Citeşte mai multe despre tarifele percepute de vedete pentru evenimente speciale pe www.gandul.info.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici