Româncele model care câştigă milioane de dolari pe an

Până de curând, România, considerată o ţară cu multe femei frumoase, nu a avut niciun nume care să o reprezinte la evenimentele importante din lumea modei, relatează Gândul.

150 afișări
Imaginea articolului Româncele model care câştigă milioane de dolari pe an

Româncele model care câştigă milioane de dolari pe an (Imagine: www.gandul.info)

După 2001, câteva agenţii de modele - extrem de puţine - au reuşit să "exporte" câteva fete care au trecut România în cartea de istorie a modei. Catrinel Menghia, Elena Băguci, Diana Dondoe sunt printre primele şi cele mai cunoscute românce care au făcut cu adevărat carieră în lumea strălucitoare şi mereu în schimbare a modei. Ele au ajuns şi în Top 50 cel mai bine cotate manechine din lume iar câştigurile lor anuale pot însuma câteva milioane de euro.

Citeşte mai multe despre câteva dintre celebrele modele românce pe www.gandul.info.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici