ROMÂNII AU TALENT, a treia semifinală: Ce concurenţi au obţinut un loc în finală - VIDEO

Cea de-a treia semifinală a show-ului ROMÂNII AU TALENT, de vineri, de la Pro TV, şi-a desemnat câştigătorii. Printre concurenţii care au luptat pentru un loc în finală au fost sand-artistul Ana Munteanu, magicianul Andrei Crăciun, grupul de gimnastică Gimnis sau trupa Simply That Crew.

1668 afișări
Imaginea articolului ROMÂNII AU TALENT, a treia semifinală: Ce concurenţi au obţinut un loc în finală - VIDEO

ROMÂNII AU TALENT, a treia semifinală: Ce concurenţi luptă pentru un loc în finală

Concurenţii care au luptat pentru un loc în finală au fost Adrian Aron, băieţelul care i-a cântat tatălui aflat în Afghanistan, sand-artistul Ana Munteanu, Andra Păcurar şi Alexandru Minculescu, dansatorii care l-au făcut chiar şi pe Mihai Petre să se ridice de pe scaun, magicianul Andrei Crăciun, Camelia Duţă, femeia care a demonstrat că pasiunea ei pentru dans nu are limite, Cornelia Tihon, fata care a prezentat cel mai sexy moment de folclor de la "Românii au talent", grupul de gimnastică Gimnis, Călin Marincaş, tânărul cu voci multiple, dansatorii de la H2O şi Simply That Crew, acrobaţii de la Trupa Corina şi Sorin Ursan, bărbatul care a impresionat cu puterea vocii sale.

Pe Sorin Ursan, natura nu l-a înzestrat doar cu unul, ci cu mai multe talente deosebite.

Iniţial, a vorbit cu juriul doar despre pasiunea lui pentru desen sau sculptura. "Am crezut ca domnul a venit aici sa cante", a spus Andra oarecum dezamagita, in preselectii. Nu mica i-a fost mirarea cand Sorin chiar a inceput sa cante, iar vocea sa impresionanta a cucerit intreaga sala imediat. "

"Acestea sunt momentele in care sunt cea mai fericita ca sunt la “Romanii au talent”", a declarat Andra. "E posibil sa fie cel mai frumos moment din acest sezon", a spus la randul lui Andi Moisescu.

URMĂREŞTE AICI CUM A CÂNTAT SORIN URSAN

Cornelia Tihon a făcut furori in preselecţii cu tulnicul ei. "Un talent autentic", o lăuda Mihai Petre.

În semifinale, a venit să arate cât de bine ştie să cânte la cimpoi, fluier şi la saxofon şi a reusit să uimeasca publicul şi juriul deopotrivă.

VEZI CUM A CÂNTAT CORNELIA

Un moment impresionant al semifinalei a treia a fost numărul magicianului Andrei Crăciun, care a reuşit să impresioneze audienţa şi juriul cu un număr de mentalism.

MOMENTUL CREAT DE MAGICIANUL ANDREI CRĂCIUN

Adrian Aron are 14 ani şi a impresionat până la lacrimi întreaga sală în preselecţii, după ce a interpretat vocal şi la chitara o melodie compusă de tatal său, medic militar, aflat în misiune în Afganistan.

Şi în semifinale a făcut o figură frumoasă: "A sunat impecabil, curat", l-a laudat Andra.

CUM A CÂNTAT ADRIAN ARON

Pictor în viaţa de zi cu zi şi lector la Academia de Arte din Chişinau, moldoveanca Ana Munteanu a emoţionat publicul şi a reuşit să smulga 3 de "DA" la preselecţii cu povestea pe care a spus-o intr-un mod cu totul şi cu totul special - prin "sand art".

În semifinale, a reuşit din nou să creeze splendoare în nisip, de data aceasta şi cu un mesaj foarte frumos: "Dragostea rezistă".

Juriul a aplaudat-o în picioare pentru momentul ei, iar Andra si i-a spus că ar vrea s-o vadă in finală.

URMĂREŞTE AICI MOMENTUL CREAT DE ANA MUNTEANU

După votul publicului, Ana Munteanu şi desenele ei in nisip au reuşit să convingş cei mai multi telespectatori, obţinând un loc în finală.

La fel s-a întâmplat şi în cazul Cameliei Duţă, care merge în paşi de dans în marea finală.

Pe locurile 3 şi 4 s-au clasat Andra Păcurar şi Alexandru Minculescu şi Sorin Ursan. Dintre aceste două momente, juriul a ales să revadă în finală cuplul de dansatori Andra Păcurar şi Alexandru Minculescu.

Andra îşi lansează noul single, "Inevitabil va fi bine", în cea de-a treia semifinală live a show-ului "Românii au Talent",de vineri, de la Pro TV.

Andra a cântat în premieră noul ei single "Inevitabil va fi bine", care promovează albumul cu acelaşi titlu al cântăreţei, ce urmează să fie lansat luna viitoare, de MediaPro Music.

Printre celelalte surprize ale serii s-a numărat şi prezenţa lui Krem, artistul care a făcut senzaţie în cel de-al doilea sezon al show-ului.

Premiul cel mare de 120.000 de euro este acordat de COSMOTE.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici