„Românii au talent”. Ce spun Nadia şi Ilie Năstase despre Adrian Ţuţu, tânărul care cântă despre mândria de a fi român

"Românii uită să spere. La prima palmă cedează. Mesajul meu pentru ei: capul sus!", a declarat tânărul în vârstă de aproape 19 ani, care a stârnit emoţie atunci când a început să le cânte telespectatorilor motivele pentru care ar trebui să se simtă mândri că s-au născut aici.

93 afișări
Imaginea articolului „Românii au talent”. Ce spun Nadia şi Ilie Năstase despre Adrian Ţuţu, tânărul care cântă despre mândria de a fi român

„Românii au talent”. Ce spun Nadia şi Ilie Năstase despre Adrian Ţuţu, tânărul care cântă despre mândria de a fi român

n faţa juriului de la "Românii au talent" s-a prezentat cu o piesă în care le dă românilor câteva motive pentru care ar trebui să se simtă mândri.

"Mă întorc în istorie şi vorbesc numai despre/ Tot ce s-a întâmplat în ţara noastră/ Şi acum toţi românii să îşi amintească/ O avem pe Nadia, prima gimnastă care / A obţinut punctajul maxim / Şi onoare / Hagi - regele fotbalului românesc/ Ilie Năstase, maestru-n tenis şi mă gândesc/ Că mai sunt mulţi despre care să vorbesc /Poeţi inventatori/Aş vrea să-i amintesc". Nadia Comăneci s-a declarat impresionată de cântecul lui Adrian. "Am fost foarte emoţionată când am văzut prestaţia lui Adrian Ţuţu, m-am simţit flatată că un tânăr de 19 ani îşi alege ca model în viaţă oameni ca mine, Hagi, Ilie. Adrian este un tânăr care demonstrează că, deşi viaţa nu i-a oferit foarte multe bucurii, priveşte cu multă deschidere şi încredere spre viitor şi crede că prin talent şi muncă poate reuşi. Noi şi mulţi alţii, aşa cum a spus şi Adrian, am muncit, am crezut în talentul şi visul nostru şi, în final, am reuşit. Îi doresc să îşi atingă visul şi să devină un model pozitiv pentru generaţia lui, aş dori ca peste câţiva ani un alt tânăr să compună un cântec în care Adrian să fie dat drept exemplu", a declarat fosta gimnastă pentru Gândul.

CIteşte mai multe despre Adrian Ţuţu pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici