ROMÂNII AU TALENT - Cine este concurentul care l-a impresionat pe Mihai Petre: "Îmi doresc să câştige un dansator şi tu ai şanse"

Un nou val de talente au luat cu asalt scena show-lui de la ProTV. Surprize, momente tensionate, numere emoţionante şi acte artistice neaşteptate şi-au făcut loc în cea de-a patra ediţie "Românii au talent".

922 afișări
Imaginea articolului ROMÂNII AU TALENT - Cine este concurentul care l-a impresionat pe Mihai Petre: "Îmi doresc să câştige un dansator şi tu ai şanse"

ROMÂNII AU TALENT - Cine este concurentul care l-a impresionat pe Mihai Petre: "Îmi doresc să câştige un dansator şi tu ai şanse"

Reprezentaţia Cameliei Duta, tânăra de 32 de ani care lucrează şi trăieşte în vestiarul unui service auto din Iaşi, l-a făcut pe Andi Moisescu să exclame: "Sunt realmente impresionat de caz în sine. Aş vrea să te încurajez în continuare să investeşti tot ce poţi în pasiunea ta. Cred că uneori puterea exemplului e mai importantă".

VEZI AICI CUM A DANSAT CAMELIA

Poezie, pictură, desen, gravură, body painting, muzică, fotografie, film, actorie, emisiuni de artă, sculptură, cu toate acestea se ocupă Andrei Pavel.

"Pentru prima oară mă uit la mine şi mă văd sclipitor", a declarat Andi când şi-a văzut portretul realizat de către andrei, alături de cele ale celorlalţi juraţi, Andra şi Mihai, iar concurentul a primit trei de Da pentru surpriza oferită.

MOMENTUL ARTISTIC OFERIT DE ANDREI PAVEL

Ghenadie Rotari a fost trimis în etapa următoare după ce a impresionat cei trei juraţi, care nu mai conteneau cu laudele la adresa lui.

"Să fii sigur că e ceva de sus. Parcă l-am asculta pe Richard Galliand" (celebrul acordeonist francez), a spus Andi Moisescu.

"Aveam nevoie de un astfel de moment. Deci se poate cânta şi aşa ceva cu acordeonul", a exclamat Pavel Bartoş.

ASCULTĂ AICI MOMENTUL LUI GHENADIE

Hip-hop electric boogie. Acesta este numărul cu ajutorul căruia Mircea Palamari a sperat să convingă juriul de la Românii au talent" că merită să treacă în etapa următoare.

"Tu eşti dansatorul care mi-a plăcut cel mai mult. Îmi doresc să câştige un dansator şi tu ai şanse", i-a spus Mihai concurentului, care a primit trei de Da.

VEZI AICI CUM A DANSAT MIRCEA

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici