Românii au talent: Vezi aici numerele uluitoare şi inedite din a cincea ediţie - VIDEO

În ediţia din 18 martie, show-ul “Românii au talent” de la PRO TV a adus din nou în faţa întregii ţări oameni al căror talent a reuşit să uimească peste măsură.

315 afișări
Imaginea articolului Românii au talent: Vezi aici numerele uluitoare şi inedite din a cincea ediţie - VIDEO

Românii au talent: Vezi aici numerele uluitoare şi inedite din a cincea ediţie

Dans la bară, omul foarfecă, un joc impresionant cu mingea sau dans în stilul Michael Jackson se numără printre momentele serii care i-au ţinut pe telespectatori cu sufletul la gură.

Vezi mai jos numerele uluitoare şi inedite din a cincea ediţie a emisiunii "Românii au talent".

Mădălina Stanciu o dansatoare la bară fără egal

Ştefan Florescu se joacă cu mingea mai bine ca un fotbalist

Omul foarfecă este Florin Harsan

Paun Valentin, un moment plin de savoare

Alin Imre dansează în stilul Michael Jackson

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici