Russell Brand, prezentatorul principal al galei MTV Movie Awards 2012

Actorul britanic de comedie Russell Brand va prezenta pentru prima dată în cariera sa gala MTV Movie Awards 2012, care va avea loc pe 3 iunie, la Los Angeles, au anunţat joi reprezentanţii televiziunii MTV.

178 afișări
Imaginea articolului Russell Brand, prezentatorul principal al galei MTV Movie Awards 2012

Russell Brand, prezentatorul principal al galei MTV Movie Awards 2012 (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Actorul britanic, renumit pentru spontaneitatea şi umorul său care poate fi uneori grobian, a promis un spectacol "mai impresionant ca «The Avengers»", referindu-se la performanţa reuşită weekendul trecut de această peliculă lansată de Marvel Studios, care a devenit filmul cu cel mai bun debut din box office-ul nord-american, generând încasări record de 207 milioane de dolari.

"Prin capacitatea lui uluitoare de a trece prin întregul spectru al comediei, de la notele cele mai înalte până la cele mai joase ale acesteia, vorbele de duh ale lui Russell, inteligente şi imprevizibile, îl ajută să stabilească o legătură unică cu publicul nostru", a delarat Stephen Friedman, preşedintele postului MTV.

Gala MTV Movie Awards este una dintre cele mai urmărite emisiuni de televiziune pentru publicul tânără şi reprezintă o bună platformă de lansare pentru multe dintre filmele produse la Hollywood, care se adresează în special spectatorilor tineri şi care vor fi lansate în vara acestui an.

Lungmetrajul SF "Jocurile foamei/ Hunger Games" şi comedia "Domnişoare de onoare/ Bridesmaids" au primit cele mai multe nominalizări - câte opt - la ediţia din acest an a galei MTV Movie Awards. La aceeaşi gală se acordă premii şi la categorii mai puţin obişnuite, precum "cel mai bun sărut de pe marele ecran" şi "cea mai bună scenă de luptă".

Russell Brand este un actor britanic, jurnalist şi prezentator de emisiuni radiofonice şi de televiziune, devenit cunoscut după ce a prezentat una dintre ediţiile emisiunii "Big Brother" în Marea Britanie. A jucat în filme precum "Înşelat de Sarah Marshall", "Adu-l urgent pe scenă", "Sunt un mic ticălos" şi "Arthur".

Russell Brand va fi ajutat în rolul său de prezentator principal al evenimentului de mulţi actori şi actriţe de renume, precum Charlize Theron, Emma Stone, Andrew Garfield, Kristen Stewart, Mila Kunis şi Mark Wahlberg, care vor decerna învingătorilor trofee care au forma unor cutii aurii de popcorn.

Printre prezentatorii principali ai precedentelor gale MTV Movie Awards se numără actori de comedie celebri, precum Jimmy Fallon, Aziz Ansari, Eddie Murphy, Will Smith, Sarah Jessica Parker şi Jason Sudeikis.

Fanii sunt aceia care vor desemna viitorii câştigători, votând actorii şi filmele preferate pe internet.

Cea de-a 21-a gală MTV Movie Awards va avea loc pe 3 iunie, la Gibson Amphiteatre din Los Angeles, şi va fi difuzată live de postul MTV.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici