Russell Brand s-a predat poliţiei din New Orleans, după o altercaţie cu un fotograf

Russell Brand, fostul soţ al cântăreţei Katy Perry, s-a predat joi după-amiază poliţiei din New Orleans, după ce un mandat de arestare a fost emis pe numele lui, în care actorul britanic era acuzat de provocarea unor pagube materiale, evaluate la 700 de dolari.

124 afișări
Imaginea articolului Russell Brand s-a predat poliţiei din New Orleans, după o altercaţie cu un fotograf

Russell Brand (Imagine: Mediafax foto/AFP)

Russell Brand a plătit cauţiunea şi a fost eliberat din închisoare tot în cursul după-amiezei de joi, a anunţat Frank Robertson, purtătorul de cuvânt al poliţiei din New Orleans, informează accesshollywood.com. Cauţiunea a fost fixată de autorităţi la suma de 5.000 de dolari.

Poliţia americană a emis acel mandat de arestare joi dimineaţă, pe numele lui Brand, care se află la New Orleans pentru a filma câteva scene dintr-un nou lungmetraj, al cărui titlu nu a fost deocamdată dezvăluit.

Remi Braden, un alt purtător de cuvânt al poliţiei americane, nu a putut să ofere, joi, alte detalii despre incidentul de luni, care a condus la emiterea acelui mandat de arestare. Site-ul TMZ, specializat în postarea de informaţii despre celebrităţi, susţine că actorul britanic a fost implicat într-o altercaţie cu un paparazzo care încerca să îl fotografieze. Potrivit presei americane, Russell Brand a luat cu forţa iPhone-ul din mâinile acelui fotograf, l-a aruncat şi a spart cu el geamul unei ferestre.

Într-un mesaj postat pe Twitter, miercuri, Brand a afirmat: "De când a murit Steve Jobs, nu suport să văd pe cineva că foloseşte în mod greşit un iPhone, iar ce am făcut eu a fost un tribut adus memoriei sale".

Russell Brand este un actor britanic, jurnalist şi prezentator de emisiuni radiofonice şi de televiziune, devenit cunoscut după ce a prezentat una dintre ediţiile emisiunii "Big Brother" în Marea Britanie. A jucat în filme precum "Înşelat de Sarah Marshall", "Adu-l urgent pe scenă", "Sunt un mic ticălos" şi "Arthur".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici