Ryan Reynolds, confirmat în rolul principal într-un remake al filmului "Nemuritorul"

Actorul canadian Ryan Reynolds, cunoscut pentru rolul din serialul "Two Guys and a Girl", va interpreta rolul principal într-un remake al filmului "Nemuritorul/ Highlander" (1986).

248 afișări
Imaginea articolului Ryan Reynolds, confirmat în rolul principal într-un remake al filmului "Nemuritorul"

Ryan Reynolds (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"După negocieri care au durat aproximativ o lună, Ryan Reynolds a fost oficial confirmat în rolul principal din remake-ul filmului «Highlander». El va interpreta rolul personajului Connor MacLeod", au anunţat, marţi, reprezentanţii studiourilor Lionsgate, care au achiziţionat la începutul acestui an studiourile Summit Entertainment, informează lefigaro.fr.

Directorii acestui studio american au achiziţionat drepturile pentru a realiza un remake după filmul original, în mai 2008, şi au decis ca noua peliculă să fie regizată de Juan Carlos Fresnadillo.

Nu se cunosc prea multe detalii despre scenariu, dar se pare că remake-ul va respecta intriga din filmul original.

"Highlander" este un fantasy despre un scoţian, Connor MacLeod, membru al unei "rase" de nemuritori care pot fi ucişi doar prin decapitare cu sabia.

În filmul original, regizat de Russell Mulcahy, rolul principal a fost interpretat de Christopher Lambert.

Între 1990 şi 2007, filmul a generat patru continuări - dintre care trei l-au avut ca protagonist pe Christophe Lambert -, un serial de televiziune şi un serial de desene animate.

Ryan Reynolds este un actor de film şi televiziune canadian, care a devenit cunoscut pentru rolul din serialul "Two Guys and a Girl", dar şi pentru relaţiile sale cu femei celebre: înainte de căsătoria cu Scarlett Johansson, el a fost iubitul cântăreţei Alanis Morissette. Actorul canadian a putut fi văzut în vara anului trecut în thrillerul SF "Green Lantern 3D: Protectorul Universului". A mai jucat în filme precum "Dacă aş fi...tu", "Vrei să te însori cu mine?", "Aşii din mânecă" etc.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici