Sally din "A treia planetă de la Soare", la 45 de ani. Kristen Johnston vorbeşte despre dependenţa de alcool şi medicamente - FOTO, VIDEO

Actriţa americană Kristen Johnston, care şi-a câştigat celebritatea graţie rolului din sitcomul "3rd Rock from the Sun/A treia planetă de la Soare", a scris, recent, pe blog-ul său că sărbătoreşte în martie şase ani de când a renunţat la dependenţa de alcool.

7976 afișări
Imaginea articolului Sally din "A treia planetă de la Soare", la 45 de ani. Kristen Johnston vorbeşte despre dependenţa de alcool şi medicamente - FOTO, VIDEO

Kristen Johnston în "A treia planetă de la soare" (Imagine: www.imdb.com)

“Nu mai trebuie să ştim dinainte cum vor fi lucrurile în viitor. Sunt mândră să spun că după şase ani lungi, dificili, minunaţi, care mi-au schimbat viaţa, am descoperit că este adevărat. Încă sunt stresată, încă am zile proaste, încă fac greşeli, îmi doresc să fiu altcineva ..., dar încerc să mă descurc şi ştiu în inima mea că totul se va petrece aşa cum trebuie să se întâmple", a scris actriţa pe blogul personal.

În 2012, Kristen Johnston a publicat o carte de memorii, în care vorbeşte cu ironie despre dependenţa sa de alcool şi medicamente.

Kristen Johnston şi-a început cariera în teatru, de unde a fost remarcată de un post de televiziune, care i-a cerut să dea audiţii pentru rolul "Sally Solomon" din producţia "A treia planetă de la Soare", pe care l-a câştigat.

Actriţa a jucat timp de cinci sezoane în sitcomul de televiziune, între 1996 şi 2001, ea câştigând şi două premii Emmy pentru prestaţia sa.

Johnson a mai apărut în filme precum "Austin Powers: The Spy Who Shagged Me " (1999) şi "The Flintstones in Viva Rock Vegas " (2000)  şi în serialele "Sex and the City" (2004) sau "ER" (2005).

Din 2011, actriţa joacă în serialul de televiziune "The Exes", care a ajuns la sezonul trei. Pe platourile de filmare la "The Exes", ea îl are ca partener pe Wayne Knight, care a apărut şi în sitcomul de succes "A treia planetă de la Soare", în rolul ofiţerului de poliţie Don Orville.

Din 2009, Kristen Johnston predă actoria la Universitatea din New York.

În 2013, actriţa va putea fi văzută şi în comedia "Lovesick", care se află în post-producţie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici