Sally Field la 66 de ani. Cum a fost afectată actriţa din "Forrest Gump" de trecerea anilor - FOTO

Trecerea anilor pare să nu fi avut vreun efect asupra lui Sally Field, actriţa cunoscută în toată lumea pentru rolurile sale din "Forrest Gump" sau serialul american "Gidget".

1884 afișări
Imaginea articolului Sally Field la 66 de ani. Cum a fost afectată actriţa din "Forrest Gump" de trecerea anilor - FOTO

Sally Field (Imagine: Hepta)

La cei 66 de ani, Sally Field ar putea fi invidiată de foarte multe femei de vârsta sa. Vedeta afişează un corp şi o înfăţişare de invidiat, scrie tabloidul britanic Daily Mail.

Fiind prezentă la premiera ultimului film în care joacă, Sally Field a fost admirată atât de participanţii la eveniment, cât şi de fotografii prezenţi pe covorul roşu. 

Îmbrăcată într-o rochie din dantelă de culoare roşie şi purtând pantofi cu toc, câştigătoarea unui premiu Oscar a zâmbit pentru paparazzi care au fost atraşi de prezenţa sa pe covorul roşu.

Chiar dacă se află la vârsta la care pensionarea ar fi un pas firesc în viaţa ei, Sally impresionează totuşi prin felul în care arată şi ar putea stârni invidia oricărei femei din preajmă. 

Field şi-a făcut debutul în actorie în 1965 cu ajutorul serialului "Gidget" difuzat de televiziunea americană ABC. 

În ultimul film în care joacă, pelicula "Lincoln" regizată de celebrul Steven Spielberg, Sally o interpretează pe Mary Todd. Printre filmele care au reuşit să o facă faimoasă pe Sally Field se numără "The Flying Nun/Măicuţa care poate zbura", "Mrs Doubtfire" "Eye for an eye/Ochi pentru ochi" sau "Forrest Gump". În anul 1979 Sally Field a câştigat premiul Academiei Americane de Film, pentru rolul de cea mai bună actriţă. De asemenea, Field a mai câştigat trei premii Emmy pentru rolul din "Sybil", două Globuri de Aur şi premiul pentru cea mai bună interpretare feminină la Festivalul de Film de la Cannes în 1979.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici