RIHANNA îşi incită fanii de pe Twitter. A postat poze cu ea topless în vestiar - FOTO

Invitată pentru a fi una dintre manechine la show-ul Victoria Secret, Rihanna nu a scăpat ocazia să atragă toate privirile pe scenă. Lucrurile nu s-au oprit însă aici. Cântăreaţa a postat fotografii incitante şi din spatele scenei.

4736 afișări
Imaginea articolului RIHANNA îşi incită fanii de pe Twitter. A postat poze cu ea topless în vestiar - FOTO

RIHANNA îşi incită fanii. A postat poze cu ea topless în vestiar - FOTO (Imagine: AFP / MediafaxFoto)

Pentru această ocazie, Rihanna a purtat două tipuri de lenjerie. Una roz cu cizme de aceeaşi culoare care îi ofereau imaginea unei adolescente, dar care contrasta puternic cu machiajul mai întunecat, iar alta mai elegantă, de culoare neagră, informează Fashion & Style.

Rihanna a interpretat şi două cântece la prezentarea de lenjerie de pe noul ei album, "Unapologetic", "Diamonds" şi "Fresh off the runway", melodie apropiată evenimentului.

Spectacolul pentru fanii Rihannei nu s-a încheiat însă odată cu ieşirea cântăreţei de pe scenă. În vestiar, Rihanna a renunţat la top şi a pozat pentru a urca imagini pe Twitter.

Rihanna nu a scăpat ocazia să pozeze şi alături de fotomodelele de la Victoria Secret.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici