Cel mai popular mesaj din toate timpurile: IMAGINEA în care Barack Obama o îmbrăţişează pe Michelle

Preşedintele SUA, BARACK OBAMA, a postat mai multe mesaje pe reţelele de socializare, la scurt timp după realegerea sa pentru un nou mandat la Casa Albă. Cel mai important dintre ele este "Încă patru ani", fiind însoţit de o fotografie a preşedintelui îmbrăţişând-o pe soţia sa, Michelle.

9324 afișări
Imaginea articolului Cel mai popular mesaj din toate timpurile: IMAGINEA în care Barack Obama o îmbrăţişează pe Michelle

Cel mai popular mesaj din toate timpurile: IMAGINEA în care Barack Obama o îmbrăţişează pe Michelle (Imagine: Twitter)

Mesajul care va rămâne probabil în istorie este cel pe care BarackObama l-a postat două minute mai târziu. "Încă patru ani", anunţă mesajul său, fiind însoţit de o fotografie a preşedintelui îmbrăţişând-o pe soţia sa, Michelle.

Potrivit Buzzfeld, un site de Internet foarte popular în Statele Unite, acest mesaj a devenit cel mai popular din toate timpurile. Astfel, a luat locul unui mesaj al cântăreţului Justin Bieber, erou al adolescenţilor în Statele Unite şi în întreaga lume.

Aceeaşi fotografie şi acelaşi mesaj au fost difuzate simultan pe Facebook. Timp de oră, mai mult de un milion de persoane au dat "like" şi aproximativ 150.000 l-au redistribuit.

Până la ora transmiterii acestei ştiri, mesajul a fost redistribuit pe Twitter de 533,918 de ori, iar pe Facebook are 2,293,703 de Like-uri şi 264,792 de Share-uri.

Barack Obama a fost reales marţi preşedinte al Statelor Unite, depăşind pragul de 270 de voturi din partea "marilor electori", necesar pentru a-l învinge pe rivalul său republican Mitt Romney.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici