Samuel L. Jackson va juca rolul unei dădace

Actorul american Samuel L. Jackson va juca rolul unei dădace în adaptarea pentru marile ecrane a romanului "Man That Rocks the Cradle", de Josh Cagan şi Rob McKittrick.

3 afișări
Imaginea articolului Samuel L. Jackson va juca rolul unei dădace

Samuel L. Jackson va juca rolul unei dădace

Povestea se învârte în jurul unui soţ care munceşte foarte mult, tată a patru copii, care crede că soluţia la problemele sale este să angajeze o dădacă internă.

Samuel L. Jackson va juca rolul unei dădace cu experienţă, un reputat "dresor de copii", informează variety.com.

Filmul, realizat de New Line Cinema, va fi produs de Samuel L. Jackson prin compania sa Uppity Films.

Scenariul va fi semnat de Josh Cagan.

Jackson, în vârstă de 59 de ani, şi-a lansat anul acesta două filme, horror-ul "Camera 1408" şi drama sportivă "Resurrecting the Champ", şi urmează să joace în "The Spirit", în regia lui Frank Miller. ,

Samuel Leroy Jackson a apărut în circa 90 de filme, de la începutul carierei sale, în 1972. Printre filmele memorabile în care a jucat Jackson se numără "Pulp Fiction", "Shaft" şi "Coach Carter". Jackson este cunoscut drept unul dintre actorii ale căror filme au adus cei mai mulţi bani la box office, aproape patru miliarde de dolari, ajutat, mai ales, de apariţiile în ultimele episoade din "Războiul stelelor".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici