Sarah Jessica Parker şi Emily Blunt vor cânta la o strângere de fonduri pentru Hillary Clinton

Sarah Jessica Parker şi Emily Blunt îşi vor "cânta" sprijinul pentru candidata democrată la preşedinţia Statelor Unite ale Americii, în cadrul unui eveniment de strângere de fonduri, scrie contactmusic.com.

174 afișări
Imaginea articolului Sarah Jessica Parker şi Emily Blunt vor cânta la o strângere de fonduri pentru Hillary Clinton

Sarah Jessica Parker şi Emily Blunt vor cânta la o strângere de fonduri pentru Hillary Clinton

Actriţa din "Sex and the City/ Totul despre Sex" va face echipă cu Andrea MCArdle pentru a interpreta "Tomorrow", piesa principală din "Annie", în timp ce Emily Blunt i se va alătura actriţei şi cântăreţei Bernadette Peters pentru un alt moment muzical.

Evenimentul "Stronger Together/ Mai puternici împreună" va fi pus în scenă la teatrul St. James din New York, pe 17 octombrie, şi va conţine şi alte momente artistice în care îşi vor face apariţia Julia Roberts, Bette Midler, Hugh Jackman, Jake Gyllenhaal, Jon Hamm, Lena Dunham, Ansel Elgort şi Lin-Manuel Miranda, potrivit People.com.

Actorul Billy Crystal va prezenta evenimentul.

Sarah Jessica Parker, în vârstă de 51 de ani, a devenit celebră jucând în serialul de televiziune "Totul despre sex", dar şi în continuările pentru marele ecran ale acestei producţii.

Ulterior, ea a apărut într-o serie de comedii, precum "Cum să dai afară din casă un burlac de 30 de ani", "Familia Stone", "Ce-o fi cu soţii Morgan?", "De Anul Nou" şi "Oare cum o reuşi". Pentru rolul din serialul "Totul despre sex" a câştigat două premii Emmy şi patru Globuri de Aur, în schimb, pentru rolul din al doilea lungmetraj inspirat de această serie a câştigat, alături de colegele de distribuţie, un premiu Zmeura de Aur.

Emily Blunt s-a remarcat odată cu rolul din drama "Dragoste de-o vară/ My Summer of Love" (2004), apreciat de criticii de specialitate. Actriţa a jucat apoi în "Diavolul se îmbracă de la Prada" (2006), pentru care a fost nominalizată la Globul de Aur şi la premiile BAFTA, fiind distribuită ulterior în mai multe producţii americane şi britanice, precum "Războiul lui Charlie/ Charlie Wilson's War" (2007), "Tânăra Victoria/ The Young Victoria" (2009) şi "Omul-lup/ The Wolfman" (2010). Emily Blunt a fost recompensată cu Globul de Aur pentru rolul din lungmetrajul de televiziune "Fiica lui Gideon/ Gideon's Daughter" (2007), produs de BBC.

aaaaaaaaaa

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici