Donald Trump vs Hillary Clinton.Vedetele reacţionează cu mesaje tranşante la dezbatere - FOTO

Katy Perry a spus că va vota goală pentru Hillary Clinton, după ce candidatul democrat la preşedinţia SUA şi rivalul său republican Donald Trump, au participat la o dezbatere faţă în faţă, pentru prima dată, noaptea trecută, pe 26 septembrie, potrivit nme.com.

2507 afișări
Imaginea articolului Donald Trump vs Hillary Clinton.Vedetele reacţionează cu mesaje tranşante la dezbatere - FOTO

Donald Trump şi Hillary Clinton.Vedetele reacţionează cu mesaje tranşante la dezbatere

Katy Perry a fost mult timp un militant activ pentru partidul democrat şi a participat la campania lui Hillary Clinton din Iowa. Starul a susţinut un recital la Convenţia Naţională Democrată din iulie. Pe Instagram, Perry a postat o fotografie neclară, în care artista pare să fie goală, spunând: "Voi vota pentru Hillary Clinton. Îmi folosesc corpul ca pe o momeală pentru a schimba lumea".

Actriţa Leslie Jones a postat pe Twitter un mesaj în timpul dezbaterii, spunând Trump "vorbeşte ca un vânzător de maşini" şi "Nu am mai văzut o astfel de atitudine de narcisist. Trump nu poate răspunde fără a se lăuda mai întâi. Nu e deloc informat."

De asemenea, Miley Cyrus a postat un mesaj scurt pe reţeaua Twitter: "Ţin cu Hillary".

Cher a comentat: "Dacă Trump ar câştiga, democraţia nu va mai exista".

Lena Dunham a scris pe Twitter că Trump este doar un "prost privilegiat", spunând: "Tatăl meu a fost om de afaceri şi a lucrat într-adevăr din greu, deşi nu avea o afacere de proporţii".

Dezbaterea următoare se va desfăşura pe 9 octombrie, înaintea votului prezidenţial de pe 8 noiembrie.



 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici