Sarah Jessica Parker şi Matthew Broderick - părinţi de gemeni, născuţi de o mamă surogat

Actriţa Sarah Jessica Parker, starul serialului tv "Totul despre sex", şi soţul ei, actorul american Matthew Broderick, vor deveni părinţii unor fetiţe gemene, care se vor naşte la sfârşitul verii, cu ajutorul unei mame surogat, a anunţat purtătorul lor de cuvânt.

103 afișări
Imaginea articolului Sarah Jessica Parker şi Matthew Broderick - părinţi de gemeni, născuţi de o mamă surogat

Sarah Jessica Parker şi Matthew Broderick - părinţi de gemeni, născuţi de o mamă surogat (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Sarah Jessica Parker, în vârstă de 44 de ani, şi Matthew Broderick, în vârstă de 47 de ani, "aşteaptă cu nerăbdare naşterea gemenelor lor, programată la sfârşitul acestei veri, cu ajutorul unei mame surogat. Întreaga familie este copleşită de fericire", a declarat purtătorul de cuvânt al actorilor.

Cuplul mai are un fiu, James, în vârstă de şase ani şi, deşi îşi doresc de foarte mult timp să îşi mărească familia, nu au avut noroc până acum, potrivit declaraţiei unui prieten apropiat al celor doi actori, citat de revista Entertainment Weekly.

În 2008, Parker şi Broderick au apelat la o mamă surogat, dar numele acesteia nu a fost dat publicităţii.

"Au avut multe încercări nereuşite", a precizat aceeaşi sursă. "Au ajuns la concluzia că această soluţie este cea mai bună pentru ei dacă vor să îşi mărească familia".

Sarah Jessica Parker va începe în curând filmările pentru continuarea filmului "Sex and the City", alături de colegele ei din serialul cu acelaşi titlu, Cynthia Nixon, Kim Cattrall şi Kristin Davis.

Matthew Broderick, starul filmului şi musicalului de pe Broadway "The Producers", şi Sarah Jessica Parker s-au căsătorit în 1997.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici